Registracija Prijava preko FB
Marka je primio predsednik opštine Dragan Lazarević (foto: Miroslava Kojić)
Marka je primio predsednik opštine Dragan Lazarević (foto: Miroslava Kojić)
23.07.2016, 09:48

Svečani doček Marka Ivovića i najviše opštinsko priznanje

č: | fb:

Najboljem igraču odbojkaške reprezentacije Srbije i Svetske lige Marku Ivoviću priređen je veličanstven doček na ljiškom trgu, posle osvojenog zlata na Finalnom turniru u Krakovu, gde je proglašen za najboljeg primača i najboljeg igrača.

Najpre je Marka primio predsednik opštine Ljig, Dragan Lazarević, koji mu je čestitao na osvojenom zlatu, reprezentovanju Srbije i Ljiga. Marku je, vanredno, dodeljeno najviše opštinsko priznanje, Plaketa “Đak kaplar”, koja se, inače, dodeljuje zaslužnim pojedincima i ustanovama povodom Dana opštine Ljig, 3. decembra.

 

Doček za najboljeg odbojkaša

Doček za najboljeg odbojkaša (Foto: Miroslava Kojić)

Na Trgu, dočekali su ga brojni građani, odbojkaši Spartaka, bivši i sadašnji, pioniri, juniori, kadeti. Predsednik Kluba, Dragan Radovanović, zahvalio je Marku na uspehu i promociji odbojke, što će biti, rekao je, najveći podstrek najmlađima da se opredeljuju za odbojku, a onima koji već treniraju, da budu još motivisaniji za naporan rad i igru.

 

Marko je rekao da su mu, od priznanja koja je osvojio u Svetskoj lici, draži doček u Ljigu, podrška koju ima među sugrađanima i opštinsko priznanje.  

Doček za najboljeg odbojkaša

Doček za najboljeg odbojkaša (Foto: Miroslava Kojić)

Svi su želeli da Marku lično čestitaju na velikom uspehu, da se sa njim slikaju, a on je, strpljivo, osmehom koji pleni, primao čestitke i pozirao. "Bombarder, nežnog lica" kako Marka nazva jedan sportski list, je skroman mladi čovek, koji je na najbolji način predstavljao svoju sportsku porodicu, svoj Ljig i svoju zemlju.

 

Tako je Ljig, u ovoj sezoni nanizao još jedan sportski biser. Seniori Sparatka su pobednici Balkanskog kupa, kadeti i juniori treći u Srbiji u svojim kategorijama, a pioniri su proletos postali prvaci Srbije. Sada Ljig ima, i zvanično, najboljeg odbojkaša Svetske lice, posle spektakulatne pobede naše reprezentacije nad odbojkaškom velesilom kakva je ekipa Brazila, devet puta pobednik prestižnog međunarodnog takmičenja.

Doček za najboljeg odbojkaša

Doček za najboljeg odbojkaša (Foto: Miroslava Kojić)

 

 

Aktuelno

Podrška za Aleksandra na Gradskom trgu (foto: Đorđe Đoković)
Na Gradskom trgu u Valjevu 18.10.2019

Podrška za hrabrog Aleksandra Obradovića

Ovo nije miting, niti je protest, ovde se ne prebrojavamo, ovde su hrabri ljudi koji su došli da pruže podršku i da iskažu poštovanje hrabrom radniku "Krušika" Aleksandru Obradoviću, rečeno je na...  · 8 komentara

Lokalizovan požar u Novoj Srbijanki (foto: Kolubarske.rs)
Istraga će pokazati po čijem nalogu su sečene instalacije 18.10.2019

Požar nakon prodaje "Nove Srbijanke"

Od jutros "plamena više nema na objektima Nove Srbijanke tako da je požar u završnoj fazi likvidacije". Istraga će pokazati po čijem nalogu su sečene instalacije u preduzeću koje je pre tri dana...