Ekspozitura banke Poštanske štedionice u Ljigu (foto: Miroslava Kojić)
Ekspozitura banke Poštanske štedionice u Ljigu (foto: Miroslava Kojić)
30.07.2016, 08:04

Otvorena ekspozitura banke Poštanske štedionice

č: | fb:

Banka Poštanska štedionica otvorila je u Kolubarskom okrugu tri ekspoziture u jednom danu, u Ljigu, Mionici i Lajkovcu, opštinama u kojima živi blizu 40.000 stanovnika. U Ljigu je pre desetak godina bilo šest banaka, sada postoje dve i ova nova, poštanska.

Na otvaranju ekspoziture u Ljigu, bili su direktor filijale u Valjevu Aleksandar Janjić i član Izvršnog odbora Banke Bojan Kekić, sa saradnicima.

U banci su zaposlena tri radnika iz Ljiga i jedan u obezbeđenju, na osnovu konkursa. Mada se u uslovima za zasnivanje radnog odnosa nalazilo i radno iskustvo na šalterskim poslovima, u izjavi za Kolubarske.rs, direktor Kekić je istakao da su primili ljude bez radnog iskustva, pogotovo nisu želeli kandidate sa iskustvom iz stranih banaka. Interesovanje za posao u novoj banci bilo je veliko, za Ljig se prijavilo 68 kandidata.

Banka će raditi svakog radnog dana od 8 do 15 časova a subotom od 8 do 13.

Građanima će mogućnost da u Ljigu završe neke poslove zbog kojih su morali da idu u Gornji Milanovac, Lazarevac ili Valjevo, mnogo značiti. Kod ulaza u opštinu postavljen je bankomat.

Istovremeno sa priprema za otvaranje ekspoziture, i unutrašnjim radovima, započelo se sa uređenjem prostora ispred opštine, sečenje drveća, postavljanje nove nadstrešnice, novih prozora a radiće se i fasada na zgradi opštine.

 

 

 

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 22 sati 8 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara