Registracija Prijava preko FB
Ljig  (foto: Kolubarski.rs)
Ljig (foto: Kolubarski.rs)
12.11.2016, 10:17

TV Ljig je ugašena, ali i dalje u funkciji opštinskog rukovodstva

č: | fb:

Ljiška organizacija Dveri u saopštenju za javnost pita ko se igra televizije u Ljigu i navodi da i pored toga što je Televizija Lig ugašena, ona je u funkciji opštinskog rukovodstva.

 

"Iako je Javno preduzeće TV Ljig likvidirana, lokalna vlast u Ljigu i dalje za potrebe lične i stranačke promocije koristi njeno ime, tehniku i ljude koji su nekad na njoj radili. Istovremeno, građani opštine Ljig žive u medijskom mraku i uskraćeni su za lokalne informacije. Postavljamo pitanje ko i po kom osnovu koristi ime bivše TV Ljig? Ko god da je, lažno se predstavlja, jer ona više ne postoji. I to je jedan od rezultata ljiške vlasti, koja sebe voli da zove naprednom", navode Dveri u saopštenju za javnost i pitaju ko i odakle finansira snimanje i emitovanje priloga?

 

"Umesto da na zakonit način omogući objektivno informisanje građana, vladajuća koalicija, na čelu sa SNS, i ovu oblast života u Ljigu pretvara u cirkus. Pozivamo lokalnu vlast u Ljigu da prestane da se krije od javnosti, obmanjujući građane prilozima na FB stranici nepostojeće TV Ljig", navodi se u saopštenju za javnost ljiške organizacije Dveri.

 

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 6 sati 33 minuta

Ubistvo u selu kod Osečine

Valjevska policija uhapsila je R. S. (1965) iz Novog Sada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo. On je danas nakon kraće rasprave ispalio dva hica u pedesetdvogodišnjeg...

Abro fest - glavni plakat (Dušan Arsenić) (foto: )
Jubilarni 15. online i na TV 25.09.2020

Abro fest po prvi put bez publike

Jubilarni 15. Abro fest, koji počnje večeras, ove godine bez publike. Glumci Gradskog pozorišta "Abrašević" igraće dve premijerne predstave u praznoj sali, a publika će moći da ih gleda na online...  · 4 komentara