Kreativna radionica u matičnoj školi (foto: Jelka Panić)
Kreativna radionica u matičnoj školi (foto: Jelka Panić)
22.12.2016, 15:50

Jedna čestitka - mnogo želja

č: | fb:

Osnovna škola "Rajko Mihailović" iz Banjana, koja  je u ubskoj opštini poznata po brojnim vannastavnim aktivnostima i raznovrsnim manifestacijama, uoči  predstojećih praznika organizovala je dve kreativne radionice pod nazivom "Jedna čestitka – mnogo želja". 

 

Kreativna radionica u matičnoj školi

Kreativna radionica u matičnoj školi (Foto: Jelka Panić)

Radionice su održane u matičnoj, banjanskoj školi i Izdvojenom odeljenju u Vrelu, gde su predškolci i mlađi osnovci zajedno sa svojim učiteljicama i roditeljima izrađivali novogodišnje čestitke. Tema i tehnika rada bili su po slobodnom izboru, pa su za ukrašavanje koristili stikere, dekorativni papir, šljokice, svetlucavi prah, flomastere i, više od svega, dobru volju i maštu.

 

Sve vreme učiteljice su pratile i nadgledale rad i pomagale onima kojima je bila potrebna pomoć ili savet. Prema rečima profesorki razredne nastave u Vrelu i Banjanima, Sanje Arsenović Tešić i Ane Ilić, i u jednoj i u drugoj školi radionice su održane u prijatnoj, opuštenoj i veseloj atmosferi, a krajnji rezultat marljivog rada 55 učenika i tridesetak roditelja su unikatne novogodišnje čestitke, jedinstvene lepote i duha.

Kreativna radionica u matičnoj školi

Kreativna radionica u matičnoj školi (Foto: Jelka Panić)

 

Jelka Panić, direktorka OŠ "Rajko Mihailović" kaže da su radionice "Jedna čestitka – mnogo želja" osmišljene sa ciljem da podstaknu maštu i kreativnost učenika, ukažu na značaj saradnje porodice i škole, donesu radost novogodišnjih praznika i ponajpre obraduju primaoce. Ove originalne čestitke na prave adrese stići će do 31. decembra.

 

 

Aktuelno