Likovna kolonija (foto: Miroslava Kojić)
Likovna kolonija (foto: Miroslava Kojić)
10.07.2017, 12:14

Ljiške kulturne večeri

č: | fb:

Jednodnevnom likovnom kolonijom danas je počela tradicionalna manifestacija "Ljiške kulturne večeri", koja će trajati do 13. jula. Večeras na sportskom terenu kod opštine posetioci će uživati u zabavnoj i narodnoj muzici, učestvuju Alo-alo bend, Dragan Petrović Petra (gitara i vokal), Dragan Kojić (violina), Milan Bojović (vokal), nastupiće i KUD "Luka Spasojević".

 

U utorak na Trgu, na programu je muzičko-poetski kabare glumca Nebojše Milovanovića, uz podršku još tri muzičara. Sreda je rezervisana za Trubački orkestar Dejana Lazarevića iz Požege, a nastupiće i dva folklorna društva, KUD "Ljig" i KUD "Dimitrije Tucović" iz Lazarevca. Program će biti kod opštine.

 

Dušan Radišić

Dušan Radišić (Foto: Miroslava Kojić)

Poslednjeg dana, u četvrtak povodom imendana Dečje biblioteke "Slobodan Ž. Marković", u biblioteci biće priređeno veče Jovanke Božić, na kojem će o ovoj svestranoj ženi biti ispričana priča kroz muzičko-scenski prikaz njene knjige "Zraci".


U petak su nova kulturna dešavanja, rok veče, na otvaranju 45. Kodisbe na Rajcu.

Aktuelno

Ulica Prva brazda (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 2 sati 26 minuta

Privremeni režim saobraćaja zbog atletske trke "Gradac"

Zbog održavanja krosa "U trci za zdravlje – budimo brži", odnosno tradicionalne 22. atletske trke "Gradac", u subotu 27. aprila od 10.00 do 13.00 časova biće na snazi privremeni režim saobraćaja u...