Registracija Prijava preko FB
Štand Mionice na Sajmu turizma (foto: www.mionica.rs)
Štand Mionice na Sajmu turizma (foto: www.mionica.rs)
23.02.2018, 07:58

Mionica na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

č: | fb:

Jubilarni 40. Međunarodni sajam turizma pod sloganom "Odmor te čeka", otvoren je pod kupolama Beogradskog sajma.

 

Među rekordnih 1200 izlagača iz 55 država, svoju turističku ponudu će do 25. februara predstavljati i opština Mionica. Na zanimljivo osmišljenom i dobro posećenom štandu, sa porukom "Za Mionicu koju volim", prvog dana sajma bio je i predsednik mioničke opštine Boban Janković.

 

- Imajući u vidu da je Sajam turizma u Beogradu najznačajnija turistička manifestacija jugoistočne Evrope, koja promoviše najnovije turističke trendove i koju poseti više od 75 hiljada posetilaca, ovo je najbolje mesto gde naša opština može predstaviti svoju turističku ponudu - rekao je Boban Janković.

Boban Janković

Boban Janković (Foto: www.mionica.rs)

 

U okviru štanda Mionice koji se nalazi na atraktivnoj i frekventnoj lokaciji u hali 4 Beogradskog sajma, predstavljena je ponuda svih smeštajnih kapaciteta na teritoriji opštine tako da se posetioci mogu informisati o cenama, popustima i promotivnim paketima, kao i mogućnostima korišćenja vaučera za boravak u domaćoj radinosti i seoskim turističkim domaćinstvima.

 

Posetilac na štandu

Posetilac na štandu (Foto: www.mionica.rs)

Pored ovoga, posetioci imaju priliku da se upoznaju sa brojnim mioničkim prirodnim lepotama, turističkim atrakcijama, spomenicima kulture i manifestacijama.

 

Na dan otvaranja Sajma turizma, posetioce su na štandu opštine Mionica dočekivali mionički učenici u kostimima Živojina i Lujze Mišić prezentujićim tradicionalnu manifestaciju "Mišićevi dani" uz muzički program ansambla "Stare staze" iz Valjeva.

 

Mionički učenici

Mionički učenici (Foto: www.mionica.rs)

Ovogodišnja zemlja partner Međunarodnog sajma turizma je Grčka, omiljena letnja destinacija domaćih turista, a tu su još četiri države koje po prvi put predstavljaju svoju ponudu: Južnoafrička Republika, Palesina, Kamerun i Maroko.

 

Posetioci na Sajmu turizma mogu pronaći brojne hotele, turističke agencije i organizatore putovanja, turističke centre, kao i povoljne turističke aranžmane, imajući u vidu da su agencije pripremile popuste od 5 do 50 procenata, specijalne "first  minute" i "last minute" ponude i pakete sa mnoštvom povoljnosti.

 

Pod okriljem Sajma turizma održavaju se i Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme i Sajam vina – BeoWine.

 

Aktuelno

Igraonica Bark (na spratu) (foto: Kolubarske.rs)
U okviru mera populacione politike Pre 1 sati 26 minuta

Dva miliona dinara za "Dežurnu igraonicu"

Dva miliona dinara iz budžeta biće uloženo u opremanje i proširenje igraonice za decu čiji su roditelji nezaposleni kako bi im se "omogućilo slobodno vreme za traženje posla". Na konkursu je...

Milica Višić (foto: Đorđe Đoković)
Projekat gimnazijalke Milice Višić "Misli o otadžbini" 13.11.2019

Negujmo našu istoriju, kulturu i tradiciju

Cilj projekta "Misli o otadžbini" jeste da podstaknemo mlade ljude i celokupnu javnost našeg grada da se više bavimo našom istorijom, kulturom, tradicijom, i da ojačamo osećaj nacionalnog ponosa,...  · 1 komentar