Registracija Prijava preko FB
Štand Mionice na Sajmu turizma (foto: www.mionica.rs)
Štand Mionice na Sajmu turizma (foto: www.mionica.rs)
23.02.2018, 07:58

Mionica na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

č: | fb:

Jubilarni 40. Međunarodni sajam turizma pod sloganom "Odmor te čeka", otvoren je pod kupolama Beogradskog sajma.

 

Među rekordnih 1200 izlagača iz 55 država, svoju turističku ponudu će do 25. februara predstavljati i opština Mionica. Na zanimljivo osmišljenom i dobro posećenom štandu, sa porukom "Za Mionicu koju volim", prvog dana sajma bio je i predsednik mioničke opštine Boban Janković.

 

- Imajući u vidu da je Sajam turizma u Beogradu najznačajnija turistička manifestacija jugoistočne Evrope, koja promoviše najnovije turističke trendove i koju poseti više od 75 hiljada posetilaca, ovo je najbolje mesto gde naša opština može predstaviti svoju turističku ponudu - rekao je Boban Janković.

Boban Janković

Boban Janković (Foto: www.mionica.rs)

 

U okviru štanda Mionice koji se nalazi na atraktivnoj i frekventnoj lokaciji u hali 4 Beogradskog sajma, predstavljena je ponuda svih smeštajnih kapaciteta na teritoriji opštine tako da se posetioci mogu informisati o cenama, popustima i promotivnim paketima, kao i mogućnostima korišćenja vaučera za boravak u domaćoj radinosti i seoskim turističkim domaćinstvima.

 

Posetilac na štandu

Posetilac na štandu (Foto: www.mionica.rs)

Pored ovoga, posetioci imaju priliku da se upoznaju sa brojnim mioničkim prirodnim lepotama, turističkim atrakcijama, spomenicima kulture i manifestacijama.

 

Na dan otvaranja Sajma turizma, posetioce su na štandu opštine Mionica dočekivali mionički učenici u kostimima Živojina i Lujze Mišić prezentujićim tradicionalnu manifestaciju "Mišićevi dani" uz muzički program ansambla "Stare staze" iz Valjeva.

 

Mionički učenici

Mionički učenici (Foto: www.mionica.rs)

Ovogodišnja zemlja partner Međunarodnog sajma turizma je Grčka, omiljena letnja destinacija domaćih turista, a tu su još četiri države koje po prvi put predstavljaju svoju ponudu: Južnoafrička Republika, Palesina, Kamerun i Maroko.

 

Posetioci na Sajmu turizma mogu pronaći brojne hotele, turističke agencije i organizatore putovanja, turističke centre, kao i povoljne turističke aranžmane, imajući u vidu da su agencije pripremile popuste od 5 do 50 procenata, specijalne "first  minute" i "last minute" ponude i pakete sa mnoštvom povoljnosti.

 

Pod okriljem Sajma turizma održavaju se i Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme i Sajam vina – BeoWine.

 

Aktuelno

Skupština grada (foto: Đorđe Đoković)
Na sednici Skupštine grada o izveštaju gradonačelnika za 2018. Pre 5 sati 15 minuta

Napad je najbolja odbrana

Nezavisni odbornik Ljubomir Radović je rekao da je Slobodan Gvozdenović nesposoban i nedostojan funkcije gradonačerlnika, ostaće zabeležen po nezapamćenim zloupotrebama javnog novca. "Vi ste herpes...  · 5 komentara

Parking u centru grada (foto: Kolubarske.rs)
U planu sređivanje još dva Pre 11 sati 16 minuta

Završena rekonstrukcija parkinga u centru grada

Završena je rekonstrukcija parkinga preko puta zgrade Skupštine grada, između Karađorđeve i Ulice Vuka Karadžića. U planu je sređivanje još dva parkinga u centru grada.  · 1 komentar

Razgovori pod lipom (foto: Kolubarske.rs)
"Razgovori pod lipom" o brutalnim, nasilnim, vulgarnim napadima na neistomišljenike Pre 1 dan 4 sati

"Institucije će jednog dana proraditi"

Linč i progon, kojima su u Srbiji izloženi neistomišljenici aktuelne vlasti, su najbrutalniji, najnasilniji i najvulgarniji do sada, zaključak je "Razgovora pod lipom". Profesor Čedomr Čupić,...  · 2 komentara