Odbojkašice sa čelnicima kluba i opštine (foto:  ŽOK Spartak Ljig)
Odbojkašice sa čelnicima kluba i opštine (foto: ŽOK Spartak Ljig)
09.04.2018, 06:56

Dosanjana Prva liga Srbije

č: | fb:

Odbojkašice ljiškog "Spartaka" ostvarile su najveći uspeh u  istoriji kluba.  U poslednjem 22. kolu, pred domaćim navijačima zabeležile su 20. pobedu i potvrdile plasman u Prvu ligu Srbije. Pobeda nad ekipom Zlatibora bila je maksimalna – 3:0.

 

U izjavi za Kolubaske.rs, trener Danijela Simić, nekada vrsna odbojkašica kaže: "Ovo je veliki uspeh za naš klub i naš grad. Ostvarili smo cilj koji smo postavili pre tri godine a to je da devojčice iz našeg Ljiga dobiju priliku da se takmiče u višem rangu. Angažovali smo devojke sa strane, a one  su dosta doprinele uspehu našeg kluba i napretku naših devojaka".

 

Dalji planovi, ističe trener Danijela Simić, jesu da ekipa ostane u ovom rangu takmičenja i da  nastavi da niže uspehe kako bi Ljig bio predstavljen u najboljem svetlu.

 

Ostaje zabeleženo da su ovaj uspeh ostvarile ljiške devojke, učenice i studentkinje: Sara Kojić, Jana Kojić, Anica Matić, Milica Jovičić, Milica Đorđević, Anja Kujundžić, Marija Milićević, Marija Marković, Jovana Jakovljević, Milica Maksimović, Ivana Đorđević i Sara Đurđić, kao i devojke koje su u Ljig došle radi odbojke: Nina Skarić, Tamara Manot, Jovana  Radanović iz Beograda i Iva Gačić iz Užica, koja pred igranja odbojke, radi i kao učiteljica.

 

Uspehu kluba doprinela je i Nataša Đorđević, kondicioni trener.

 

Aktuelno

Dobitnici Vukove nagrade (foto: )
Za 2023. godinu Pre 19 sati 55 minuta

Izuzetna Vukova nagrada dodeljena valjevskoj biblioteci

Matična biblioteka "Ljubomir Nenadović" dobitnik je Izuzetne Vukove nagrade za 2023. godinu. Direktorki Matične biblioteke Violeti Milošević nagrada je uručena na tradicionalnoj svečanosti u...