Registracija Prijava preko FB
Odbojkašice sa čelnicima kluba i opštine (foto:  ŽOK Spartak Ljig)
Odbojkašice sa čelnicima kluba i opštine (foto: ŽOK Spartak Ljig)
09.04.2018, 06:56

Dosanjana Prva liga Srbije

č: | fb:

Odbojkašice ljiškog "Spartaka" ostvarile su najveći uspeh u  istoriji kluba.  U poslednjem 22. kolu, pred domaćim navijačima zabeležile su 20. pobedu i potvrdile plasman u Prvu ligu Srbije. Pobeda nad ekipom Zlatibora bila je maksimalna – 3:0.

 

U izjavi za Kolubaske.rs, trener Danijela Simić, nekada vrsna odbojkašica kaže: "Ovo je veliki uspeh za naš klub i naš grad. Ostvarili smo cilj koji smo postavili pre tri godine a to je da devojčice iz našeg Ljiga dobiju priliku da se takmiče u višem rangu. Angažovali smo devojke sa strane, a one  su dosta doprinele uspehu našeg kluba i napretku naših devojaka".

 

Dalji planovi, ističe trener Danijela Simić, jesu da ekipa ostane u ovom rangu takmičenja i da  nastavi da niže uspehe kako bi Ljig bio predstavljen u najboljem svetlu.

 

Ostaje zabeleženo da su ovaj uspeh ostvarile ljiške devojke, učenice i studentkinje: Sara Kojić, Jana Kojić, Anica Matić, Milica Jovičić, Milica Đorđević, Anja Kujundžić, Marija Milićević, Marija Marković, Jovana Jakovljević, Milica Maksimović, Ivana Đorđević i Sara Đurđić, kao i devojke koje su u Ljig došle radi odbojke: Nina Skarić, Tamara Manot, Jovana  Radanović iz Beograda i Iva Gačić iz Užica, koja pred igranja odbojke, radi i kao učiteljica.

 

Uspehu kluba doprinela je i Nataša Đorđević, kondicioni trener.

 

Aktuelno

Razgovori pod lipom (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
"Razgovori pod lipom" Pre 22 sati 48 minuta

Sezona lova na neistomišljenike

Sezoni lova na neistomišljenike koja je otvorena dolaskom na vlast Aleksandra Vučića priključuli su se i valjevski naprednjaci. O progonu neistomišljenika večeras će pod lipom od 20 časova govoriti...