VODAVODA (foto: Đorđe Đoković)
VODAVODA (foto: Đorđe Đoković)
28.04.2018, 10:04

Vrujačka VODAVODA u zemljama Zaliva

č: | fb:

Predstavnici kompanije Caro General Trading iz Kuvajta i njihovi partneri iz Katara, Bahreina i Saudijske Arabije, potpisali su u Beogradu sporazum o izvozu vode u zemlje Zaliva sa kreatorom brenda VODAVODA, Vojinom Đorđevićem.

Potpisan sporazum o izvozu

Potpisan sporazum o izvozu (Foto: VODAVODA)

Đorđević je rekao da nakon izvoza u Kuvajt, kompanija saradnju proširuje i na ostale zemlje Zaliva, što je značajno i važno za Srbiju, ali i za opštinu Mionica na čijoj teritoriji posluje kompanija. 

 

- VODAVODA je arteška voda izuzetnog kvaliteta, što je u svetu veoma bitan faktor, i to je glavni razlog što smo uspeli u Kuvajtu, Singapuru i Koreji, a sada sa sigurnošću mogu da kažem da to očekujem i za Katar, Bahrein i Saudijsku Arabiju. Raduje me što smo ugostili Abdulazisa Abdina, generalnog menadžera kompanije Caro General Trading, i njegove partnere koji su i više nego oduševljeni Srbijom i našom vodom, i beskrajno hvala gradskom menadžeru, Goranu Vesiću, Predsedniku Opštine Mionica i Kuvajtskom i Katarskom ambasadoru u Srbiji na podršci na ovom za nas izuzetno važnom događaju, jer verujem da je ovo značajn događaj za povezivanje Srbije sa zemljama Zaliva – ističe Vojin Đorđević, kreator brenda VODAVODA.

 

Gradski menadžer Grada Beograda Goran Vesić je rekao da su Srbija i Beograd bogati su vodom,tako da itekako imamo šta da ponudimo svetu.

 

- Izuzetno je važno za Srbiju i grad Beograd da imamo saradnju sa zemljama Zaliva, i što srpski proizvodi zbog svog kvaliteta pronalaze put do ovako udaljenih zemalja. Hvala kompaniji VODAVODA na sklapanju sporazuma o distribuciji i izvozu VODAVODE za Katar, Kuvajt, Bahrein i Saudijsku Arabiju za koji sam siguran da će doneti dosta dobrog Opštini Mionica, srpskoj prestonici i našoj zemlji - rekao je Vesić.

Potpisan sporazum o izvozu

Potpisan sporazum o izvozu (Foto: VODAVODA)

 

Predsednik opštine Mionica Boban Janković, izrazio je zadovoljstvo što jedan proizvod iz Banje Vrujci parira svetskim brendovima.

 

- Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što prisustvujem potpisivanju ugovora koji je važan ne samo za ugovarače, već i za mala mesta kao što je Mionica, kao što je Banja Vrujci. Ovaj ugovor je važan za Srbiju i za srpsku privredu. Potpisivanje sporazuma i dodeli sertifikata za izvoz i distribuciju VODAVODE na tržišta Katara, Bahreina i Saudijske Arabije je potvrda da jedan srpski proizvod može da zadovolji zahteve svetskog tržišta i da konkuriše najboljim svetskim brendovima. 

 

Generalni menadžer kompanije Caro General Trading iz Kuvajta, Abdulazis Abdin u ime svojih partnera iz Katara, Saudijske Arabije i Bahreina, preneo je svoje oduševljenje Srbijom i njenim gostoprimstvom.

 

- Veoma smo srećni što je VODAVODA već na tržištu Kuvajta, a kao regionalni distributer očekujemo da će imati i velikog uspeha i u Kataru, Saudijskoj Arabiji i Bahreinu -rekao je.

 

Tokom trodnevne posete Srbiji predstavnici kompanije Caro General Trading iz Kuvajta i njihovi partneri iz Katara, Bahreina i Saudijske Arabije, posetili su i Dom VODAVODE u Banji Vrujci.

VODAVODA

VODAVODA (Foto: Đorđe Đoković)

 

VODAVODA potiče iz Banje Vrujci, sa dubine od 605 metara. Flašira se na izvoru, bez ikakve obrade, u Novom domu VODAVODE. Nosilac je sertifikata NSF, kao prva mineralna voda iz Srbije, čime je svrstana u red najprestižnijih voda na svetu, kao što su Evian, Eden, Fiji.

 

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 1 sati 37 minuta

Uhapšena Valjevka zbog utaje poreza

Valjevska policija uhapsila je S. Đ. (1993) iz Valjeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila četiri krivična dela poreska utaja. Kako se sumnja, ona je izbegla da plati porez i oštetila...  · 1 komentar

Izložba cveća u Parku na Jadru (foto: Kolubarske.re)
U Valjevu do nedelje Pre 18 sati 32 minuta

Izložba cveća, vina i rakije

Izložba cveća i sadnog materijala otvorena je danas u Parku Vide Jocić na Jadru, dok je u Knez Miloševoj ulici otvorena Izložba vina i rakije. Obe izložbe će trajati do nedelje, 21. aprila. "Ovo je...  · 1 komentar

Izbori (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 dan 1 sati

Profesor Milić i zbori i tvori...

U obilju "novosti" sa naše predizborne scene, konačno se pojavi jedna zaista takva! Iz Niša, a ne Beograda, i grupi građana koja prvi put nastupa na izborima. Okupljenih oko poznatog kardiologa i...