Najbolji đaci sa predsednikom Mionice (foto: Ana Perić)
Najbolji đaci sa predsednikom Mionice (foto: Ana Perić)
04.07.2018, 13:35

Besplatno letovanje za najbolje mioničke učenike

č: | fb:

Prijem za 12 najboljih mioničkih osnovaca i srednjoškolaca priredio je danas u sali Skupštine opštine predsednik Mionice Boban Janković.

 

Janković je čestitao učenicima osnovnih škola "Milan Rakić" u Mionici i "Vojvoda Živojin Mišić" u Rajkoviću, kao i Srednje škole "Mionica", na postignutim rezultatima uz želju da sa istim elanom i predanošću nastave školovanje i tokom narednih godina.

Boban Janković čestita đacima

Boban Janković čestita đacima (Foto: Ana Perić)

 

Svoje najbolje učenike, koji su ostvarili izuzetene rezultate u školovanju, opština Mionica je nagradila besplatnim letovanjem u turističkom mestu Leptokarija. Tokom desetodnevnog boravka u Grčkoj, pored uživanja na najlepšem delu obale podno mitskog Olimpa, za najbolje učenike će biti organizovani fakultativni izleti do Meteora i Soluna.

 

Opština Mionica ulaže u obrazovanje kroz brojne aktivnosti obezbeđujući besplatan prevoz za sve učenike, besplatne udžbenike za đake prvake i brojne programe Centra za obrazovanje i razvoj u cilju poboljšanja formalnog i neformalnog obrazovanja mladih.

 

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 23 sati 18 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara