Lajkovac (ilustracija)
Lajkovac (ilustracija)
30.07.2014, 07:05

Slava opštine Lajkovac

č: | fb:

Kulturno-turistička i privredna manifestacija „Dani Lajkovca“ biće završena danas obeležavanjem slave opštine Lajkovac, Ognjene Marije. Nakon sveta arhijerejske liturgija u Hramu Svetog Dimitrija, litija će proći centralnim ulicama kolubarske varoši.

Rezanje slavskog kolača je u 10.30 u velikoj sali Gradske kuće. Nakon besede sveštenika i pozdravnih reči čelnika opštine Lajkovac, biće dodeljene zahvalnice pojedincima i firmama za solidarnost i požrtvovanje u majskim poplavama, kao i tradicionalne nagrade najboljim učenicima i studentima. Proslava opštinske slave biće završena svečanim koktelom u holu Gradske kuće.

U 18 časova prijateljsku fudbalsku utakmicu odigraće „Železničar“ i užička „Sloboda“.

Aktuelno

Konferencija za novinare POKS (foto: POKS)
Nezvanično Pre 8 sati 49 minuta

POKS: vanredni lokalni izbori u Osečini i Ljigu

Od opština Kolubarskog okruga vanredni lokalni izbori biće raspisani jedino u Osečini i Ljigu, u Mionici se "vodi borba između dve frakcije SNS", raduje to što će Valjevo imati lokalne izbore u...  · 1 komentar

Vakcinacija (foto: DjordjeDjokovic)
U Domu zdravlja Pre 12 sati 9 minuta

Počela vakcinacija protiv gripa

U Domu zdravlja Valjevo je počela imunizacija protiv sezonskog gripa, koja se sprovoditi radnim danima od 7 do 19 časova u prizemlju Doma zdravlja Valjevo, preko puta glavnog ulaza.