Registracija Prijava preko FB
Zajednička fotografia nakon uručenja auto sedišta (foto: Ana Perić)
Zajednička fotografia nakon uručenja auto sedišta (foto: Ana Perić)
12.12.2018, 13:55

Auto sedišta za mioničke mališane

č: | fb:

Predsednik Opštine Boban Janković uručio je 46 auto sedišta roditeljima mioničkih beba. Besplatna podela bezbednosnih dečjih auto sedišta realizovana je u okviru aktivnosti saveta za bezbednost saobraćaja opštine Mionica na osnovu Programa raspodele sredstava iz budžeta namenjenih za razvoj i unapređenje bezbednosti saobraćaja na putevima opštine Mionica u 2018. godini.

Boban Janković uručuje sedište

Boban Janković uručuje sedište (Foto: Ana Perić)

Ovo je četvri put za redom da opština Mionica deli besplatna auto sedišta i do sada je ova lokalna samouprava podelila više od 100 bezbednosnih sistema za decu. Pre svečane podele predstavnici Agencije za bezbednost saobraćaja i Centra za promociju bezbednosti saobraćaja su roditeljima mioničkih beba održali teorijsku i praktičnu obuku o pravilnoj upotrebi bezbednosnih sistema za decu.

 

Mionička opština sprovodi i druge mere iz oblasti populacione politike, od kojih posebno treba istaći isplatu jednokratne novčane naknade za novorođenčad u iznosu od 40.000 dinara.

Aktuelno

Podrška za Aleksandra na Gradskom trgu (foto: Đorđe Đoković)
Na Gradskom trgu u Valjevu 18.10.2019

Podrška za hrabrog Aleksandra Obradovića

Ovo nije miting, niti je protest, ovde se ne prebrojavamo, ovde su hrabri ljudi koji su došli da pruže podršku i da iskažu poštovanje hrabrom radniku "Krušika" Aleksandru Obradoviću, rečeno je na...  · 8 komentara

Lokalizovan požar u Novoj Srbijanki (foto: Kolubarske.rs)
Istraga će pokazati po čijem nalogu su sečene instalacije 18.10.2019

Požar nakon prodaje "Nove Srbijanke"

Od jutros "plamena više nema na objektima Nove Srbijanke tako da je požar u završnoj fazi likvidacije". Istraga će pokazati po čijem nalogu su sečene instalacije u preduzeću koje je pre tri dana...