Zajednička fotografia nakon uručenja auto sedišta (foto: Ana Perić)
Zajednička fotografia nakon uručenja auto sedišta (foto: Ana Perić)
12.12.2018, 13:55

Auto sedišta za mioničke mališane

č: | fb:

Predsednik Opštine Boban Janković uručio je 46 auto sedišta roditeljima mioničkih beba. Besplatna podela bezbednosnih dečjih auto sedišta realizovana je u okviru aktivnosti saveta za bezbednost saobraćaja opštine Mionica na osnovu Programa raspodele sredstava iz budžeta namenjenih za razvoj i unapređenje bezbednosti saobraćaja na putevima opštine Mionica u 2018. godini.

Boban Janković uručuje sedište

Boban Janković uručuje sedište (Foto: Ana Perić)

Ovo je četvri put za redom da opština Mionica deli besplatna auto sedišta i do sada je ova lokalna samouprava podelila više od 100 bezbednosnih sistema za decu. Pre svečane podele predstavnici Agencije za bezbednost saobraćaja i Centra za promociju bezbednosti saobraćaja su roditeljima mioničkih beba održali teorijsku i praktičnu obuku o pravilnoj upotrebi bezbednosnih sistema za decu.

 

Mionička opština sprovodi i druge mere iz oblasti populacione politike, od kojih posebno treba istaći isplatu jednokratne novčane naknade za novorođenčad u iznosu od 40.000 dinara.

Aktuelno

Novčanik (foto: Đorđe Đoković)
Shit happens Pre 1 dan 1 sati

Mali i njegove male greške

Čitam u jednim novinama kako je Mali ministar finansija kroz ružičaste naočare na ružičastoj televiziji raskrinkao lažove koji su, zamislite, tvrdili da je Srbija prezadužena država!   Nije...  · 5 komentara

Vodovod (foto: Kolubarske.rs)
Obaveštenje potrošačima Pre 23 sati 35 minuta

Novi računi za vodu sa QR kodom

JKP Vodovod Valjevo obaveštava svoje korisnike da će septembarski računi za utrošenu vodu, kao i svi naredni računi, biti odštampani sa IPS QR kodom. Ovakav način plaćanja računa korisnicima...  · 11 komentara