Zajednička fotografia nakon uručenja auto sedišta (foto: Ana Perić)
Zajednička fotografia nakon uručenja auto sedišta (foto: Ana Perić)
12.12.2018, 13:55

Auto sedišta za mioničke mališane

č: | fb:

Predsednik Opštine Boban Janković uručio je 46 auto sedišta roditeljima mioničkih beba. Besplatna podela bezbednosnih dečjih auto sedišta realizovana je u okviru aktivnosti saveta za bezbednost saobraćaja opštine Mionica na osnovu Programa raspodele sredstava iz budžeta namenjenih za razvoj i unapređenje bezbednosti saobraćaja na putevima opštine Mionica u 2018. godini.

Boban Janković uručuje sedište

Boban Janković uručuje sedište (Foto: Ana Perić)

Ovo je četvri put za redom da opština Mionica deli besplatna auto sedišta i do sada je ova lokalna samouprava podelila više od 100 bezbednosnih sistema za decu. Pre svečane podele predstavnici Agencije za bezbednost saobraćaja i Centra za promociju bezbednosti saobraćaja su roditeljima mioničkih beba održali teorijsku i praktičnu obuku o pravilnoj upotrebi bezbednosnih sistema za decu.

 

Mionička opština sprovodi i druge mere iz oblasti populacione politike, od kojih posebno treba istaći isplatu jednokratne novčane naknade za novorođenčad u iznosu od 40.000 dinara.

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 1 dan 2 sati

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara