Mionica  otvorenog srca (foto: Ana Perić)
Mionica otvorenog srca (foto: Ana Perić)
03.01.2019, 09:57

Mionica otvorenog srca

č: | fb:

Uz muziku, dečje osmehe i bogat program Mioničani su proslavili prvi dan 2019. godine. Posetioci Trga vojvode Živojina Mišića u Mionici uživali su u prazničkom programu pod nazivom "Mionica otvorenog srca" koji je za njih pripremila mionička opština.

Mionica  otvorenog srca

Mionica otvorenog srca (Foto: Ana Perić)

 

Na prazničko okićenom Trgu mališane su zabavljali plesni animatori, štulaši, žongleri, kao i Deda Mraz koji je delio slatkiše i bio sve vreme na raspolaganju za fotografisanje. Klovnovi su deci darivali raznobojne balone koje pred njima oblikovali u mačeve, cvetiće i životinje, a sve to po želji budućih vlasnika.

 

Deo programa je bila i dečija predstava "Baka Zima i deka Mraz" pozorišta Šareni suncokreti, kao i nastup pobednika dečjeg Karaoke takmičenja 2018. godine.

Mionica  otvorenog srca

Mionica otvorenog srca (Foto: Ana Perić)

Na Trgu su bili postavljeni štandovi sa proizvodima narodne radinosti, slatkišima, novogodišnjim ukrasima, likovne radionice za decu i magično ogledalo za fotografisanje. Na štandu Srednje škole "Mionica" deljeni se čaj i medenjaci.

Aktuelno

Dragan Đilas (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 5 sati 46 minuta

"Laki je malo nervozan"

Davno je rekao Perikle: Svi se ne mogu baviti politikom, ali svi mogu suditi o politici! Ne mogu se baviti iz niza razloga, recimo samo zbog govorne mane. (Političkim odlukama, donošenim na...