Registracija Prijava preko FB
Bazeni u Mionici (foto: www.mionica.rs)
Bazeni u Mionici (foto: www.mionica.rs)
08.06.2019, 08:11

Bazeni u Mionici i Vrujcima počinju sa radom

č: | fb:

Svi bazeni u mioničkoj opštini su u potpunosti spremni za početak letnje sezone. Bazeni "Sportskog centra Mionica" počinju sa radom ovog vikenda. Cena dnevne karte za ulazak na ove bazene za odrasle je 200, a za decu 100 dinara, dok su popodnevne karte 100 dinara za odrasle i 50 dinara za decu.

 

Kada je reč o bazenskom kompleksu hotela "Vrujci" cena ulaznice do 30. juna za odrasle će biti  300 dinara, a za decu 200 dinara. Trenutno radno vreme bazena je od 8 do 18 časova.

 

Ulaz na bazene "Nove Banje Vrujci" za odrasle košta 500 dinara, a za decu uzrasta od 5 do 12 godina 300 dinara, dok su cene poludnevnih karata 350 i 200 dinara. Novina je Akva park "Nove Banje Vrujci" koji će početi sa radom u poslednjoj nedelji juna.

Aktuelno

Aforizmi (foto: Dušan Arsenić)
Zlatno doba Pre 9 sati 31 minuta

Obećavam po kućama

"Nije u prirodi politike da najbolji čovek bude izabran. Najbolji čovek ionako ne želi da upravlja svojim sugrađanima", Džordž Mekdonald.   U zemlji osrednjih najbolji nikada neće dobiti...

Nenad Jezdić i Tihomir Stanić (foto: Dragan Belajac Džagi)
Snimljeni prvi kadrovi Pre 1 dan 6 sati

Ub srce serije "Kamiondžije 3"

U Ubu su snimljeni prvi kadrovi igrane serije "Kamiondžije 3", a tamo gde su stali Pavle Vuisić i Miodrag Petrović Čkalja, nastavili su Nenad Jezdić i Tihomir Stanić. Reditelj Čolović kaže da nova...  · 9 komentara