Registracija Prijava preko FB
Mionica na sajmu turizna u Beogradu (foto: www.mionica.rs)
Mionica na sajmu turizna u Beogradu (foto: www.mionica.rs)
26.02.2020, 13:14

Mionica na sajmu turizma u Sofiji i Beogradu

č: | fb:

Opština Mionica je predstavila svoju bogatu turističku ponudu na dva prestižna međunarodna sajma u Sofiji i Beogradu.

 

Međunarodni sajam turizma u Beogradu bio je prilika za promovisanje Mionice, njenih turističkih lokaliteta, turističkih proizvoda koji su predstavljeni kroz novi promotivni materijal u vidu turističke karte, kataloga "Dobro došli u Mionicu", brošura "Etno vodič", "Sasvim neobična Mionica" i "Priče iz muzeja".

 

Kao i prethodnih godina, posetioci štanda opštine su bili u prilici da se iz prve ruke informišu o ponudi smeštajnih kapaciteta, cenama, popustima i promotivnim paketima, kao i mogućnostima korišćenja vaučera za boravak u domaćoj radinosti i seoskim turističkim domaćinstvima kojih iz godine u godinu je sve veći broj.

 

Mionica na sajmu turizna u Beogradu

Mionica na sajmu turizna u Beogradu (Foto: www.mionica.rs)

Prvog dana štand Mionice posetili su brojni potencijalni turisti koji su u pravom smislu osetili tradiciju i ukuse Mionice. Srednja škola Mionica je sa svojim specijalitetima koje su pripremili njeni učenici i profesori i ovog puta bila veoma zapažena, dok su budući turistički tehničari svoje veštine usavršavali kroz komunikaciju sa posetiocima štanda.

 

Pored sajma u Beogradu, Mionica se predstavila i na Međunarodnom sajmu u Sofiji. Zajedno sa Turističkom organizacijom Srbije, Mionica i 30 lokalnih turističkih organizacija, predstavili su turističku ponudu Srbije u najboljem svetlu.

 

Sa ukusima, tradicijom i dobrom pričom očarali su posetioce sajma turizma u Bugarskoj, a s obzirom na to da je na ovom sajmu poseban akcenat bio na banjskom turizmu i pratećim sadržajima, posebnu pažnju su izazvali Banja Vrujci sa svojim termomineralnim izvorima i Sportski centar "Mionica", mada nije izostalo ni interesovanje za druge turističke lokalite opštine Mionica.

 

Aktuelno

Aleksandar Vučić u Divcima (foto: Đorđe Đoković)
Odbornici Skupštine grada o predlogu SPS-JS Pre 9 sati 10 minuta

Aleksandar Vučić počasni građanin Valjeva

Odbornici Skupštine grada na današnjem zasedanju izjašnjavaće se o predlogu opozicionih odbornika SPS-JS da se Aleksandru Vučiću dodeli zvanje počasni građanin grada Valjeva. "Aleksandar Vučić...  · 26 komentara

Željko Trifunović i Ljubomir Radović (foto: Đorđe Đoković)
Odlučio Lokalni front Valjevo Pre 7 sati 52 minuta

Trifunović umesto Radovića u odborničkoj klupi

"Stolicu u Skupštini grada preuzeće sveže snage, lice viđeno na mnogim skupovima i protestima, lice od ranije poznato policiji, master inženjer Željko Trifunović”, saopštio je na konferenciji za...  · 2 komentara