Mionica na sajmu turizna u Beogradu (foto: www.mionica.rs)
Mionica na sajmu turizna u Beogradu (foto: www.mionica.rs)
26.02.2020, 13:14

Mionica na sajmu turizma u Sofiji i Beogradu

č: | fb:

Opština Mionica je predstavila svoju bogatu turističku ponudu na dva prestižna međunarodna sajma u Sofiji i Beogradu.

 

Međunarodni sajam turizma u Beogradu bio je prilika za promovisanje Mionice, njenih turističkih lokaliteta, turističkih proizvoda koji su predstavljeni kroz novi promotivni materijal u vidu turističke karte, kataloga "Dobro došli u Mionicu", brošura "Etno vodič", "Sasvim neobična Mionica" i "Priče iz muzeja".

 

Kao i prethodnih godina, posetioci štanda opštine su bili u prilici da se iz prve ruke informišu o ponudi smeštajnih kapaciteta, cenama, popustima i promotivnim paketima, kao i mogućnostima korišćenja vaučera za boravak u domaćoj radinosti i seoskim turističkim domaćinstvima kojih iz godine u godinu je sve veći broj.

 

Mionica na sajmu turizna u Beogradu

Mionica na sajmu turizna u Beogradu (Foto: www.mionica.rs)

Prvog dana štand Mionice posetili su brojni potencijalni turisti koji su u pravom smislu osetili tradiciju i ukuse Mionice. Srednja škola Mionica je sa svojim specijalitetima koje su pripremili njeni učenici i profesori i ovog puta bila veoma zapažena, dok su budući turistički tehničari svoje veštine usavršavali kroz komunikaciju sa posetiocima štanda.

 

Pored sajma u Beogradu, Mionica se predstavila i na Međunarodnom sajmu u Sofiji. Zajedno sa Turističkom organizacijom Srbije, Mionica i 30 lokalnih turističkih organizacija, predstavili su turističku ponudu Srbije u najboljem svetlu.

 

Sa ukusima, tradicijom i dobrom pričom očarali su posetioce sajma turizma u Bugarskoj, a s obzirom na to da je na ovom sajmu poseban akcenat bio na banjskom turizmu i pratećim sadržajima, posebnu pažnju su izazvali Banja Vrujci sa svojim termomineralnim izvorima i Sportski centar "Mionica", mada nije izostalo ni interesovanje za druge turističke lokalite opštine Mionica.

 

Aktuelno

Tribina ProGlas u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 dan 15 sati

Dobar (Pro)glas se daleko čuje...

Veliki je događaj bila tribina, sa inicijatorima ProGlasa! Ne toliko zbog njih samih, dovoljno su veliki i bez nas i našeg priznavanja takvim. Ne toliko ni zbog onog što su rekli, dovoljno su to...

Suzana Radovanović Perić i Bojana Perić (foto: )
PR 29.11.2023

Kupovina uz note učenika muzičke škole

"Note nama vredne", naziv je projekta koji će tokom decembra realizovati kompanija "Europrom" i muzičke škola "Živorad Grbić". Snimci nastupa učenika muzičke škole biće emitovani u dva supermarketa...