Registracija Prijava preko FB
Mionica na sajmu turizna u Beogradu (foto: www.mionica.rs)
Mionica na sajmu turizna u Beogradu (foto: www.mionica.rs)
26.02.2020, 13:14

Mionica na sajmu turizma u Sofiji i Beogradu

č: | fb:

Opština Mionica je predstavila svoju bogatu turističku ponudu na dva prestižna međunarodna sajma u Sofiji i Beogradu.

 

Međunarodni sajam turizma u Beogradu bio je prilika za promovisanje Mionice, njenih turističkih lokaliteta, turističkih proizvoda koji su predstavljeni kroz novi promotivni materijal u vidu turističke karte, kataloga "Dobro došli u Mionicu", brošura "Etno vodič", "Sasvim neobična Mionica" i "Priče iz muzeja".

 

Kao i prethodnih godina, posetioci štanda opštine su bili u prilici da se iz prve ruke informišu o ponudi smeštajnih kapaciteta, cenama, popustima i promotivnim paketima, kao i mogućnostima korišćenja vaučera za boravak u domaćoj radinosti i seoskim turističkim domaćinstvima kojih iz godine u godinu je sve veći broj.

 

Mionica na sajmu turizna u Beogradu

Mionica na sajmu turizna u Beogradu (Foto: www.mionica.rs)

Prvog dana štand Mionice posetili su brojni potencijalni turisti koji su u pravom smislu osetili tradiciju i ukuse Mionice. Srednja škola Mionica je sa svojim specijalitetima koje su pripremili njeni učenici i profesori i ovog puta bila veoma zapažena, dok su budući turistički tehničari svoje veštine usavršavali kroz komunikaciju sa posetiocima štanda.

 

Pored sajma u Beogradu, Mionica se predstavila i na Međunarodnom sajmu u Sofiji. Zajedno sa Turističkom organizacijom Srbije, Mionica i 30 lokalnih turističkih organizacija, predstavili su turističku ponudu Srbije u najboljem svetlu.

 

Sa ukusima, tradicijom i dobrom pričom očarali su posetioce sajma turizma u Bugarskoj, a s obzirom na to da je na ovom sajmu poseban akcenat bio na banjskom turizmu i pratećim sadržajima, posebnu pažnju su izazvali Banja Vrujci sa svojim termomineralnim izvorima i Sportski centar "Mionica", mada nije izostalo ni interesovanje za druge turističke lokalite opštine Mionica.

 

Aktuelno

Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 14 sati 41 minuta

U Valjevu još 20 osoba pozitivno na koronavirus

U Valjevu je još 20 osoba pozitivno na COVID-19, tako da je ukupan broj obolelih 339, pokazuju podaci Zavoda za javno zdravlje od 7. jula. Dr Marija Gavrilović navodi da za period od 03. do 06....  · 3 komentara

Protesti u Beogradu (foto: skrinšot)
Nezadovoljni ponovnim uvođenjem policijskog časa Pre 21 sati 22 minuta

Protesti građana ispred Skupštine Srbije

Nekoliko hiljada ljudi, nezadovoljnih odlukom o ponovnom uvođenju policijskog časa zbog borbe protiv koronavirusa, koji je najavio Aleksandar Vučić, protestovalo je sinoć ispred Skupštine Srbije u...  · 7 komentara

Vanredna situacija u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Štab za vanredne situacije Pre 1 dan 7 sati

Proglašena vanredna situacija u Valjevu

Štab za vanredne situacije grada Valjeva je danas proglasio vanrednu situaciju u našem gradu i izdao naredbu o sprovođenju mera za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19, koje se...  · 22 komentara