Registracija Prijava preko FB
Mionica (foto: Đorđe Đoković)
Mionica (foto: Đorđe Đoković)
22.03.2020, 09:03

U Mionici nema obolelih od korona virusa

č: | fb:

Na području opštine Mionica nema registrovanih slučajeva zaraze korona virusom, saopšteno je na sednici Štaba za vanredne situacije Mionice.

 

Štab je doneo naredbu o obezbeđivanju finansijskih srestava iz budžeta opštine Mionica za izradu i nabavku zaštitne opreme-zaštitnih maski, a plan je da se zaštitne maske za višekratnu upotrebu obezbede za svakog građanina opštine Mionica. Takođe, doneta je i naredba o uvođenju prvog stepena pripravnosti.

Štab za vanredne situacije Mionica

Štab za vanredne situacije Mionica (Foto: www.mionica.rs)

 

Doneta je naredba o utvrđivanju radnog vremena pekara, apoteka, prodavnica prehrambene robe, ugostiteljskih objekata, frizerskih i kozmetičkih salona, objekata u kojima se priređuju zabavne igre i igre na sreću i pijačne prodaje.

 

Nalaže se prekid rada svim ugostiteljskim objektima, izuzev onih koji pružaju usluge smeštaja i prenoćišta, prekid rada u frizerskim i kozmetičkim salonima, kao i objektima u kojima se priređuju zabavne igre i igre na sreću.

 

Rad apoteka i prodavnica prehrambene robe se ograničava na vreme od 06 do 19 časova, dok se rad pekara ograničava na vreme od 06 do 16 časova, a u okviru propisanog vremena može se vršiti samo prodaja. Rad pijačne prodaje i svih ostalih trgovinskih objekata se ograničava na vreme od 08 do 12 časova

 

Štab apeluje građanima da se pridržavaju mera zaštite od epidemije korona virusa, a da je najbolja zaštita da ostanemo kod kuće.

 

 

 

Aktuelno

Crtež korona virus (Pavle Maksimović) (foto: )
Zlatno doba Pre 17 sati 35 minuta

Konrade odlazi

"Zdravlje nije sve, ali bez zdravlja sve je ništa", Artur Šopenhauer.    Tek kad prođe epidemija počinje lečenje. Vođa je svojim nastupima nadomestio zatvaranje pozorišta....