Registracija Prijava preko FB
Mionica (foto: Đorđe Đoković)
Mionica (foto: Đorđe Đoković)
22.03.2020, 09:03

U Mionici nema obolelih od korona virusa

č: | fb:

Na području opštine Mionica nema registrovanih slučajeva zaraze korona virusom, saopšteno je na sednici Štaba za vanredne situacije Mionice.

 

Štab je doneo naredbu o obezbeđivanju finansijskih srestava iz budžeta opštine Mionica za izradu i nabavku zaštitne opreme-zaštitnih maski, a plan je da se zaštitne maske za višekratnu upotrebu obezbede za svakog građanina opštine Mionica. Takođe, doneta je i naredba o uvođenju prvog stepena pripravnosti.

Štab za vanredne situacije Mionica

Štab za vanredne situacije Mionica (Foto: www.mionica.rs)

 

Doneta je naredba o utvrđivanju radnog vremena pekara, apoteka, prodavnica prehrambene robe, ugostiteljskih objekata, frizerskih i kozmetičkih salona, objekata u kojima se priređuju zabavne igre i igre na sreću i pijačne prodaje.

 

Nalaže se prekid rada svim ugostiteljskim objektima, izuzev onih koji pružaju usluge smeštaja i prenoćišta, prekid rada u frizerskim i kozmetičkim salonima, kao i objektima u kojima se priređuju zabavne igre i igre na sreću.

 

Rad apoteka i prodavnica prehrambene robe se ograničava na vreme od 06 do 19 časova, dok se rad pekara ograničava na vreme od 06 do 16 časova, a u okviru propisanog vremena može se vršiti samo prodaja. Rad pijačne prodaje i svih ostalih trgovinskih objekata se ograničava na vreme od 08 do 12 časova

 

Štab apeluje građanima da se pridržavaju mera zaštite od epidemije korona virusa, a da je najbolja zaštita da ostanemo kod kuće.

 

 

 

Aktuelno

Vanredno stanje 2.04.2020. (foto: Đorđe Đoković)
Dvadeset i jedan dan Pre 24 minuta

Valjevo u vanrednom stanju i policijskom času

U Srbiji je proglašeno vanredno stanje zbog korona virusa 15. 03. 2020. godine. Uvodena je zabrana kretanja za starije preko 65 godina, za ostale policijski čas. Od subote smo u policijskom vikendu.

Aleksandar Vučić i Slobodan Gvozdneović (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Trupni portret Pre 1 dan 2 sati

Komandant "Conrad", i njegov Vrhovni komandant

Sticajem nesrećnih okolnosti, proslava u Leliću, i drugo, Valjevo je izašlo na glas kao grad, koji, u odnosu na broj stanovnika, ima najviše zaraženih virusom Covid-19. Naravno da se niko ne može...  · 15 komentara