Registracija Prijava preko FB
Policijski čas u Ljigu (foto: Vlada Ivanović)
Policijski čas u Ljigu (foto: Vlada Ivanović)
16.04.2020, 13:40

Prva zaražena osoba iz ljiške opštine

č: | fb:

Prema današnjim zvaničnim rezultatima Zavoda za javno zdravlje Valjevo, koronavirus je potvrđen kod jednog muškarca sa prebivalištem na području opštine Ljig, a koji je došao iz inostranstva. On je nulti pacijent u opštini Ljig i trenutno je hospitalizovan u valjevskoj bolnici. U toku dana očekuje se transport u KBC "Zemun". Njegovo stanje je stabilno i ne nalazi se na respiratoru, saopštio je Štab za vanredne situacije u Ljigu.

 

U  izolaciji na području ljiške opštine je 18 lica, a bilo ih je više od 60.

 

Od danas je moguće testiranje u ljiškom Domu zdravlja na koronavirus, pošto je deo ove ustanove pretvoren u korona ambulantu.

 

Štab za vanredne situacije Opštine Ljig apeluje da građani  bez preke potrebe ne izlaze iz svojih domova i da se pridržavaju svih mera koje je donela Vlada Republike Srbije.

 

Važni telefoni: Pozivni centar za starije osobe: 014/3444-840; Dom zdravlja Ljig - Hitna služba 014/3445-994  0-24 časa; Pedijatrija:  014/3445-909 07-18  radnim danima.

 

Aktuelno

Osnovni sud (foto: Đorđe Đoković)
Akcija beogradske policije Pre 11 sati 4 minuta

Uhapšeno četvoro sudskih izvršitelja iz Valjeva

Pet osoba, među njima četvoro sudskih izvršitelja iz Valjeva, uhapšeno je zbog postojanja osnova sumnje da su malverzacijama oštetili više osoba za oko tri miliona dinara. Osumnjičeni su uz...  · 5 komentara

Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 16 sati 8 minuta

U Valjevu još 22 pozitivnih

Sudeći prema podacima Zavoda za javno zdravlje od 4. avgusta, epidemiološka situacija sa koronavirusom u Valjevu se ne smiruje. Registrovane su još 22 osobe pozitivne, tako da je od početka...  · 4 komentara