Registracija Prijava preko FB
Mionica (foto: Đorđe Đoković)
Mionica (foto: Đorđe Đoković)
06.05.2020, 08:20

Počeli sa radom kafići i restorani, od ponedeljka i vrtić

č: | fb:

Nakon frizerskih salona, salona za negu lepote i teretana, od juče su u Mionici počeli da rade kafići i restorani, uz poštovanje preporuka koje se odnose na zaštitu od korona virusa.

 

Vlasnici primenjuju sve preporuke, od socijalnog distanciranja do mera dezinfekcije i broja gostiju u objektu i bašti, a posećenost je za sada dosta slaba.

 

Vrtić "Neven" u ponedeljak počinje sa radom

 

Po naredbi Štaba za vanredne situacije opštine Mionica izvršena je dezinfekcija objekta dečjeg vrtića "Neven", koji će u ponedeljak 11. maja početi sa radom. U skladu sa preporukama, "Neven" će u početku biti na usluzi deci čija oba roditelja rade i koji nemaju drugo rešenje za čuvanje dece.

Aktuelno

Osnovni sud (foto: Đorđe Đoković)
Akcija beogradske policije Pre 10 sati 29 minuta

Uhapšeno četvoro sudskih izvršitelja iz Valjeva

Pet osoba, među njima četvoro sudskih izvršitelja iz Valjeva, uhapšeno je zbog postojanja osnova sumnje da su malverzacijama oštetili više osoba za oko tri miliona dinara. Osumnjičeni su uz...  · 5 komentara

Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 15 sati 33 minuta

U Valjevu još 22 pozitivnih

Sudeći prema podacima Zavoda za javno zdravlje od 4. avgusta, epidemiološka situacija sa koronavirusom u Valjevu se ne smiruje. Registrovane su još 22 osobe pozitivne, tako da je od početka...  · 4 komentara