Registracija Prijava preko FB
Boban Janković (foto: www.mionica.rs)
Boban Janković (foto: www.mionica.rs)
27.06.2020, 08:54

Mionica ukinula vanrednu situaciju

č: | fb:

Komandant Opštinskog Štaba za vanredne situacije, predsednik opštine Mionica Boban Janković, je na predlog Štaba danas ukinuo vanrednu situaciju na teritoriji Opštine.

Poplava u Mionici

Poplava u Mionici (Foto: www.mionica.rs)

 

Vanredna situacija je proglašena 22. juna usled nastupanja elementarne nepogode-poplava. Štab je na sednici imenovao dve stručne komisije, jednu za procenu štete prouzrokovane poplavama kod individualnih poljoprivrednih proizvođača na teritoriji opštine Mionica i drugu za procenu štete na infrastrukturi.

 

- Opština Mionica i Štab za vanredne situacije su dobro odreagovali i sprečili ozbiljnije posledice elementarne nepogode. Sada krećemo u evidentiranje štete nastale usled obilnih padavina. Kol centar je ovih dana primio veliki broj poziva građana koji su prijavili štetu i po tim prijavama stručne komisije će izvršiti procenu - rekao je predsednik opštine Mionica Boban Janković.

Aktuelno

Uroš Milošević (foto: Dragan Belajac Džagi)
Uroš Miloševć bez prijemnog upisao Filološki fakultet Pre 1 dan 9 sati

"Znanje je ono što nam niko ne može oduzeti"

Uroš Milošević, maturant ubske Gimnazije jedini je bio oslobođen prijemnog ispita za upis na Filološki fakultet u Beogradu. "Vremenom sam shvatio da neću da učim ni zbog profesora, ni zbog ocene,...  · 3 komentara