Boban Janković (foto: www.mionica.rs)
Boban Janković (foto: www.mionica.rs)
27.06.2020, 08:54

Mionica ukinula vanrednu situaciju

č: | fb:

Komandant Opštinskog Štaba za vanredne situacije, predsednik opštine Mionica Boban Janković, je na predlog Štaba danas ukinuo vanrednu situaciju na teritoriji Opštine.

Poplava u Mionici

Poplava u Mionici (Foto: www.mionica.rs)

 

Vanredna situacija je proglašena 22. juna usled nastupanja elementarne nepogode-poplava. Štab je na sednici imenovao dve stručne komisije, jednu za procenu štete prouzrokovane poplavama kod individualnih poljoprivrednih proizvođača na teritoriji opštine Mionica i drugu za procenu štete na infrastrukturi.

 

- Opština Mionica i Štab za vanredne situacije su dobro odreagovali i sprečili ozbiljnije posledice elementarne nepogode. Sada krećemo u evidentiranje štete nastale usled obilnih padavina. Kol centar je ovih dana primio veliki broj poziva građana koji su prijavili štetu i po tim prijavama stručne komisije će izvršiti procenu - rekao je predsednik opštine Mionica Boban Janković.

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 1 dan 4 sati

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara