Registracija Prijava preko FB
Mionica (foto: Đorđe Đoković)
Mionica (foto: Đorđe Đoković)
04.08.2020, 06:43

Skraćeno radno vreme ugostiteljskih objekata u Mionici

č: | fb:

Štab za vanredne situacije opštine Mionica doneo je naredbu o skraćenju radnog vremena ugostiteljskih objekata za vreme trajanja vanredne situacije, koja je proglašena zbog pogoršane epidemiološke situacije prouzrokovane širenjem virusa COVID-19.

 

Radno vreme ugostiteljskih objekata, koji nemaju baštu, i noćnih klubova, ograničava se tako da ti objekti neće raditi od 21.00 čas do 6.00 časova narednog dana.

 

Ugostiteljski objekati koji imaju baštu, neće pružati ugostiteljske usluge u zatvorenom delu objekta od 21.00 čas, dok će radno vreme u otvorenom delu objekta (bašti) biti od 23.00 časa do 6.00 časova narednog dana.

 

Ukoliko vlasnici ugostiteljskih objekata ne budu poštovali naredbu o radnom vremenu, nadležne inspekcije će zatvoriti objekat.

Aktuelno

 (foto: )
Oglas Pre 7 sati 13 minuta

Poziv za prikupljanje ponuda

Nameštaj "Ikonić" d.o.o. Valjevo, Ćatin put bb, objavljuje poziv za prikupljanje ponuda za nabavku nove opreme za preradu drveta - automata za ravno blajanje.

Izložba slika Boemi Marije Đokić (foto: www.mionica.rs)
U parku u Mionici Pre 3 sati 3 minuta

Otvorena izložba slika Marije Đokić "Boemi"

U Gradskom parku u Mionici otvorena je izložba slika "Boemi" autorke Marije Đokić, Mioničanke, nastavnice likovne kulture i umetnice. "Svet Marije Đokić neguje modernu misao, prikaz realnog i...  · 1 komentar