Registracija Prijava preko FB
Radovi na mioničkoj školi (foto: www.mionica.rs)
Radovi na mioničkoj školi (foto: www.mionica.rs)
13.08.2020, 09:16

Opremanje mioničkih škola

č: | fb:

Rekonstrukcija mioničke osnovne škole "Milan Rakić" i Srednje škole Mionica je u završnoj fazi i u toku je opremanje objekata.

 

Ovim je praktično započeta realizacija ugovora u vrednosti od 10,69 miliona dinara o sufinansiranju mera populacione politike jedinica lokalne samouprave u 2020. godini koji su u martu ove godine potpisali Ministarka bez portfelja u Vladi Republike Srbije zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović i predsednik opštine Mionica Boban Janković.

 

Ugovorom je precizirano da Kabinet ministra obezbeđuje 75 procenata ukupnih sredstava, dok preostali novac obezbešuje mionička lokalna samouprava.

 

Opštini su odobrena ukupno četiri projekta, kojima se predviđa opremanje Osnovne i Srednje škole u Mionici, čija rekonstrukcija je u završnoj fazi, kao i osnivanje psihološkog savetovališta za adolecente i njihove roditelje i za mlade bračne parove i savetovališta u oblasti reproduktivnog zdravlja.

 

 

 

Aktuelno

Abro fest - glavni plakat (Dušan Arsenić) (foto: )
Jubilarni 15. online i na TV Pre 1 dan 4 sati

Abro fest po prvi put bez publike

Jubilarni 15. Abro fest, koji počnje večeras, ove godine bez publike. Glumci Gradskog pozorišta "Abrašević" igraće dve premijerne predstave u praznoj sali, a publika će moći da ih gleda na online...  · 4 komentara