Radovi na mioničkoj školi (foto: www.mionica.rs)
Radovi na mioničkoj školi (foto: www.mionica.rs)
13.08.2020, 09:16

Opremanje mioničkih škola

č: | fb:

Rekonstrukcija mioničke osnovne škole "Milan Rakić" i Srednje škole Mionica je u završnoj fazi i u toku je opremanje objekata.

 

Ovim je praktično započeta realizacija ugovora u vrednosti od 10,69 miliona dinara o sufinansiranju mera populacione politike jedinica lokalne samouprave u 2020. godini koji su u martu ove godine potpisali Ministarka bez portfelja u Vladi Republike Srbije zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović i predsednik opštine Mionica Boban Janković.

 

Ugovorom je precizirano da Kabinet ministra obezbeđuje 75 procenata ukupnih sredstava, dok preostali novac obezbešuje mionička lokalna samouprava.

 

Opštini su odobrena ukupno četiri projekta, kojima se predviđa opremanje Osnovne i Srednje škole u Mionici, čija rekonstrukcija je u završnoj fazi, kao i osnivanje psihološkog savetovališta za adolecente i njihove roditelje i za mlade bračne parove i savetovališta u oblasti reproduktivnog zdravlja.

 

 

 

Aktuelno

Konferencija za novinare POKS (foto: POKS)
Nezvanično Pre 13 sati 7 minuta

POKS: vanredni lokalni izbori u Osečini i Ljigu

Od opština Kolubarskog okruga vanredni lokalni izbori biće raspisani jedino u Osečini i Ljigu, u Mionici se "vodi borba između dve frakcije SNS", raduje to što će Valjevo imati lokalne izbore u...  · 1 komentar

Vakcinacija (foto: DjordjeDjokovic)
U Domu zdravlja Pre 16 sati 27 minuta

Počela vakcinacija protiv gripa

U Domu zdravlja Valjevo je počela imunizacija protiv sezonskog gripa, koja se sprovoditi radnim danima od 7 do 19 časova u prizemlju Doma zdravlja Valjevo, preko puta glavnog ulaza.