Registracija Prijava preko FB
Mionica (foto: Đorđe Đoković)
Mionica (foto: Đorđe Đoković)
25.08.2020, 12:07

Mionica poklonila svojim prvacima udžbenike

č: | fb:

Opština Mionica je već četvrtu godinu za redom obezbedila besplatne komplete udžbenika svim prvačićima sa teritorije Opštine. Vredni pokloni će obradovati i roditelje, kojima nabavka udžbenika uvek predstavlja popriličan finansijski izdatak.

 

Udžbenici su već stigli i planira se da ih najmlađi školarci osnovnih škola "Milan Rakić" Mionica i "Vojvoda Živojin Mišić" Rajković i njihovih izdvojenih odeljenja dobiju prvog dana nove školske godine.

 

Za ovu namenu lokalna samouprava je izdvojila preko 741.000 dinara, a prema rečima predsednika opštine Mionica Bobana Jankovića cilj ove i sličnih akcija je poboljšanje uslova odrastanja i obrazovanja dece.

"Nastavljamo lepu tradiciju nabavke komplete knjiga za sve naše prvačiće. Ovim poklonom ćemo roditeljima rasteretiti kućne budžete i pomoći da prvi koraci naše dece na putu obrazovanja budu bezbedni i uspešni", rekao je predsednik opštine Mionica Boban Janković.

Aktuelno

Abro fest - glavni plakat (Dušan Arsenić) (foto: )
Jubilarni 15. online i na TV Pre 1 dan 3 sati

Abro fest po prvi put bez publike

Jubilarni 15. Abro fest, koji počnje večeras, ove godine bez publike. Glumci Gradskog pozorišta "Abrašević" igraće dve premijerne predstave u praznoj sali, a publika će moći da ih gleda na online...  · 4 komentara