Registracija Prijava preko FB
Nagrađeni vukovci (foto: www.mionica.rs)
Nagrađeni vukovci (foto: www.mionica.rs)
31.08.2020, 12:08

Nagrade za najbolje mioničke osnovce

č: | fb:

Opština Mionica nastavila je tradiciju nagrađivanja najuspešnijih osnovaca. Zbog nemogućnosti da se zbog pandemije korona virusa organizuje besplatno letovanje, mionički odlikaši su ovog puta nagrađeni poklon vaučerima i to u vrednosti od po 25 hiljada dinara za đake generacije i po 20 hiljada dinara za nosioce Vukove diplome.

 

Nagrade za devetoro "vukovaca" je uručio predsednik opštine Mionica Boban Janković, a najuspešniji učenici su dobili i po primerak knjige "Moje uspomene" Vojvode Živojina Mišića.

 

- Ponosni smo na vaše dosadašnje rezultate i verujem da ćete nas obradovati još mnogo puta. Znanje je moć, obrazovanjem krčimo put ka svetloj budućnosti naše zajednice. Opština Mionica prepoznaje vaš trud i rad i uvek će ga nagraditi. Investiraćemo još više u obrazovanje mladih i obezbediti najbolje moguće uslove za vaš dalji napredak – poručio je mioničkim "vukovcima" predsednik Opštine Boban Janković.

Aktuelno

Abro fest - glavni plakat (Dušan Arsenić) (foto: )
Jubilarni 15. online i na TV Pre 1 dan 5 sati

Abro fest po prvi put bez publike

Jubilarni 15. Abro fest, koji počnje večeras, ove godine bez publike. Glumci Gradskog pozorišta "Abrašević" igraće dve premijerne predstave u praznoj sali, a publika će moći da ih gleda na online...  · 4 komentara