Gorenje Valjevo (foto: Gorenje)
Gorenje Valjevo (foto: Gorenje)
06.04.2022, 13:30

Sajam zapošljavanja u Valjevu – ambiciozan nastup Gorenja u susret značajnoj investiciji

č: | fb:

Fabrika Gorenje Valjevo, evropski centar za proizvodnju rashladnih uređaja kompanije Hisense i jedan od najvećih izvoznika u Srbiji, ambiciozno će nastupiti na sajmu zapošljavanja u Valjevu. Nova investicija u proizvodne kapacitete, najavljena od strane Hisense Europa za 2022. godinu, omogućiće zapošljavanje više od 1000 novih radnikau naredne tri godine u valjevskoj fabrici, koja je jedan od najznačajnijih poslodavaca u ovomdelu Srbije.

 

"Gorenje Valjevo je jedna od samo osam kompanijau Srbiji koje su dobile posebne zahvalnice za saradnju sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, povodom obeležavanja stogodišnjice institucije tržišta rada u Srbiji" izjavio je, pozivajući građane na Sajam zapošljavanja Milan Đenadić, direktor NSZ– filijaleValjevo i dodao da "očekuje dinamičan razvoj grada Valjeva i valjevskog kraja kome će zasigurno doprineti i nova investicija Hisense Europa u Valjevu".

 

Sajam zapošljavanja u Valjevu biće održan 8. aprila od 10 do 13 časova u "Omni centru".

 

U valjevskoj fabricikoja zaposleno je preko 1.600 ljudi, za šesnaest godina proizvedeno je preko devet miliona, a samo u 2021. čak 950.000 aparata Gorenje i Hisense, od kojih je preko 90 posto namenjeno izvozu u preko 50 zemalja sveta.


Posvećena održivom razvoju, fabrika Gorenje Valjevo poznata je po čistoj tehologiji, odgovornom postupanju prema zaštiti životne sredine i kontinuiranom i otvorenom dijalogu sa sindikatima. Novi trogodišnji kolektivni ugovor potpisan je u maju 2021. nakon višemesečnih pregovora u kome su konstruktivno učestvovala dva reprezentativna sindikata i poslodavac.

 

Kao deo multinacionalne kompanije Gorenje Valjevo nudi mogućnost profesionalnog  usavršavanja u zemlji i inostranstvu, uz priznanja za kvalitetan rad kroz programe stimulacija za individualni i timski doprinos poslovanju.

 

Aktuelno

Tribina ProGlas u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 dan 15 sati

Dobar (Pro)glas se daleko čuje...

Veliki je događaj bila tribina, sa inicijatorima ProGlasa! Ne toliko zbog njih samih, dovoljno su veliki i bez nas i našeg priznavanja takvim. Ne toliko ni zbog onog što su rekli, dovoljno su to...

Suzana Radovanović Perić i Bojana Perić (foto: )
PR 29.11.2023

Kupovina uz note učenika muzičke škole

"Note nama vredne", naziv je projekta koji će tokom decembra realizovati kompanija "Europrom" i muzičke škola "Živorad Grbić". Snimci nastupa učenika muzičke škole biće emitovani u dva supermarketa...