HK Krušik (foto: Đorđe Đoković)
HK Krušik (foto: Đorđe Đoković)
26.01.2023, 14:54

Povređene dve radnice u "Krušiku"

č: | fb:

U HK "Krušik" u pogonu Kapislane danas oko 12.30 časova dogodila se eksplozija kapisle, u kojoj su povređene dve radnice, jedna teže, jedna lakše, nezvanično saznaju Kolubarske.rs.  

 

Prema raspoloživim informacijama, radnica Z.U. (42) je zadobila prelom četiri prsta desne ruke i rane sa opekotinama svih prstiju desene šake, dok radnica Z.R. (62) ima razderotine po licu.

 

Radnice su zbrinute u Urgentnom centru Opšte bolnice u Valjevu. U toku je uviđaj radi utvrđivanja okolnosti i uzroka nesreće.

Aktuelno

Štrajk upozorenja u HK Krušik (foto: Kolubarske.rs)
Čeka se odluka Nadzornog odbora Pre 18 sati 44 minuta

Održan jednočasovni štrajk upozorenja u Krušiku

Nezadovoljni radnici valjevske fabrike "Krušik", uz podršku četiri reprezentativna sindikata, održali su jednočasovni štrajk upozorenja, ispred pogona u krugu fabrike. Prema rečima predstavnika...  · 22 komentara

Valjevo (aerozagađenje) (foto: Đorđe Đoković)
Što više objekata priključiti na daljinsko grejanje Pre 22 sati 22 minuta

Prezentacija dokumenta "Energetska politika Valjeva"

Valjevo može da koristi geotermalne izvore, biomasu i solarnu energiju, kako bi se priključilo na sistem daljinskog grejanja čime bi se smanjila upotreba fosilnih goriva, ali i zagađenje vazduha,...  · 1 komentar

Takmičenje u plesu (foto: www.mionica.rs)
Državno prvenstvo Pre 19 sati 25 minuta

Najbolji sportski plesači Srbije i regiona u Mionici

Mionica je bila domaćin plesnog spektakla sa oko 500 učesnika iz 24 kluba. Luka Dugalić i Barbara Vlajković su šampioni u standardnim plesovima u kategoriji do 21 godine.