Krušik (foto: Đorđe Đoković)
Krušik (foto: Đorđe Đoković)
27.01.2023, 08:26

Krušik saopštio: "formirana komisija za utvrđivanje uzroka vanrednog događaja i posledice"

č: | fb:

Valjevska fabrika "Krušik" je saopštila da je "formirana komisija za utvrđivanje uzroka vanrednog događaja i posledice".

 

Kako se navodi u saopštenju, u HK "Krušik", dana 26.01.2023. godine, u 12:05, u pogonu kapislane došlo je do aktiviranja kapisle prilikom pertlovanja, pri čemu je došlo do tehnološke eksplozije.

 

Tom prilikom, zaposlena Z.U. rođena 1981. godine, zadobila je povrede prstiju i lica, od čega je jedan prst (domali na desnoj ruci) polomljen, a ostalo su blaže posekotine.

 

Zaposlena je odmah upućena u Urgentni centar Valjevske bolnice, gde je zbrinuta, nakon čega je puštena na kućno lečenje.

 

"Pomenuti događaj nije naneo štetu proizvodnom objektu i nije imao značajan uticaj na životnu sredinu", navodi sa u saopštenju HK "Krušik".

Aktuelno

Digitalni mamograf (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
Značaj preventivnih pregleda Pre 2 sati 10 minuta

Nаciоnаlni dаn bоrbе prоtiv rака dојке

U Opštoj bolnici Valjevo, analize pokazuju da je kod žena najveća brojnost oboljevanja od karcinoma dojke, u 2022. godini bilo je 111 obolelih, a u 2019. novootkrivenih slučajeva bilo je 101,...

Prostorije SNS u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
Oglasili se potpredsednici GrO SNS, ali ne i predsednik Pre 1 dan 2 sati

Da li orkestar zvuči raštimovano?

U danu kada se obeležava Dan Valjeva, saopštenjem za javnost oglasilo se troje potpredsednika valjevskih naprednjaka, ali ne i predsednik. U saopštenju navode rezultate SNS u Valjevu i kritikuju...  · 12 komentara