Krušik (foto: Đorđe Đoković)
Krušik (foto: Đorđe Đoković)
27.01.2023, 08:26

Krušik saopštio: "formirana komisija za utvrđivanje uzroka vanrednog događaja i posledice"

č: | fb:

Valjevska fabrika "Krušik" je saopštila da je "formirana komisija za utvrđivanje uzroka vanrednog događaja i posledice".

 

Kako se navodi u saopštenju, u HK "Krušik", dana 26.01.2023. godine, u 12:05, u pogonu kapislane došlo je do aktiviranja kapisle prilikom pertlovanja, pri čemu je došlo do tehnološke eksplozije.

 

Tom prilikom, zaposlena Z.U. rođena 1981. godine, zadobila je povrede prstiju i lica, od čega je jedan prst (domali na desnoj ruci) polomljen, a ostalo su blaže posekotine.

 

Zaposlena je odmah upućena u Urgentni centar Valjevske bolnice, gde je zbrinuta, nakon čega je puštena na kućno lečenje.

 

"Pomenuti događaj nije naneo štetu proizvodnom objektu i nije imao značajan uticaj na životnu sredinu", navodi sa u saopštenju HK "Krušik".

Aktuelno

Konferencija Lokalni odgovor (foto: Kolubarske.rs)
Uspešna građanska inicijativa Pre 18 sati 17 minuta

Besplatni priključci na Toplanu za građane Valjeva

Grad Valjevo je uvažio građansku inicijativu za omogućavanje besplatnih priključaka na toplovod koju je udruženje Lokalni odgovor pokrenulo u januaru ove godine. "To je dokaz da građani, kada se...

Radovan Marjanović (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja 5.12.2023

Đoko, majstore!

U uobičajenoj predizbornoj kampanji, uobičajeno i prljavoj, konačno pikanterija. "Eksplicitni snimak seksa!", na Pinku. I zasad, samo povlačenje Đorđa Miketića iz kampanje...   Pustimo...  · 6 komentara