Europrom u Jasenici (foto: Europrom)
Europrom u Jasenici (foto: Europrom)
06.02.2023, 07:53

Otvoren "Europrom" objekat u Jasenici

č: | fb:

Valjevska kompanija "Europrom" otvorila je još jednu "ljubičastu trgovinu", ovaj put minimarket u Jasenici, površine od oko 260 kvadrata.

 

"Prve reakcije meštana ovog kraja Valjeva izuzetno su pozitivne, i koristimo priliku da im se zahvalimo na lepoj, komšijskoj dobrodošlici. Deo Jasenice postala je domaća trgovina za koju važe dve ključne stvari – da sluša i zaista čuje kupca i da poštuje kvalitet. To radimo već 33 godine i nastavićemo da radimo i u Jasenici", rekla je Bojana Perić direktorka marketinga "Europrom-a".

Europrom u Jasenici

Europrom u Jasenici (Foto: Europrom)

 

Pema rečima Bojane Perić kroz objekat u Jasenici, "Europrom" nastavlja praksu i svoju poslovnu ideju da se kupcima obezbedi da na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno. Kada je reč o asortimanu, pored uobičajene ponude, u objektu se nalazi i segment pijace - sveže voće i povrće, pekara, zatim usluga besplatnog pečenja roštilja. Poljoapoteka je takođe uključena u ponudu minimarketa, i njeno radno vreme isto je kao i radno vreme drugog dela objekta (ponedeljak – subota 06:30 – 21čas, nedelja 7-21 čas).


Dobra lokacija i prostran parking dodatne su prednosti objekta, i još neki od razloga zašto treba posetiti "ljubičastu" trgovinu u ovom kraju.

 

"Cenovna politika naše kompanije ostaje takva da negujemo isti nivo cena u svim našim objektima, kako u centru grada tako i na gradskoj periferiji i u ruralnim krajevima, što svima onima, koji nam dolaskom u naše objekte ukazuju poverenje, šalje jednu jasnu poruku: posetite 'ljubičasti' objekat koji vam je najbliži u datom trenutku, a mi ćemo nastaviti da se trudimo da u svakom od njih odgovorimo potrebama kupaca na pravi način", poručila je direktorka marketinga "Europrom-a".

 

Na dan otvaranja pripremljeni su vredni i zanimljivi pokloni za posetioce. Prvih 600 kupaca dobilo je poklon paket, svaki pedesti torticu, a svaki stoti kupac darovan je poklon vaučerom "Europrom" u vrednosti 5.000 dinara. Pored toga pripremljene su i robne nagrade – 300-ti kupac dobija bicikl, 600-tog očekuje kombinovani frižider, a 1000-ti kupac dobija lap-top.

Bojana Perić

Bojana Perić (Foto: Kolubarske.rs)

 

"Verujemo da će posetioci objekta primetiti i sve prisutnija obeležja DTL-a (Domaćeg Trgovačkog Lanca), pa koristim priliku da podsetim da je 'Europrom' jedan od osnivača i ponosna članica pomenute grupacije, odnosno asocijacije 14 domaćih trgovaca sa teritorije Srbije. Jedan od osnovnih ciljeva udruživanja domaćih trgovaca jeste negovanje i čuvanje domaće privrede. U vezi toga, i danas, u trenutku kada sa radom počinje objekat jedne domaće trgovine, pozivam kupce da zajedno negujemo kvalitetne domaće proizvode jer ih u ponudi svakako ima, a to je pravi način da jačamo domaću privredu", kazala je Bojana Perić i dodala:

 

"Što se tiče daljih planova 'Europrom'-a, do proleća ćemo otvoriti objekat na Kličevcu, takođe na teritoriji grada, a nakon toga i početak rada objekta u Krupnju. Do tada, nestrpljivi smo da čujemo utiske o radu 'ljubičastog' objekta u Jasenici, pa pozivam sugrađane da posete 'Europrom' i u ovom delu grada", rekla je Bojana Perić direktorka marketinga "Europrom-a".

 

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 15 sati 35 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 18 sati 12 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara