Europrom u Jasenici (foto: Europrom)
Europrom u Jasenici (foto: Europrom)
06.02.2023, 07:53

Otvoren "Europrom" objekat u Jasenici

č: | fb:

Valjevska kompanija "Europrom" otvorila je još jednu "ljubičastu trgovinu", ovaj put minimarket u Jasenici, površine od oko 260 kvadrata.

 

"Prve reakcije meštana ovog kraja Valjeva izuzetno su pozitivne, i koristimo priliku da im se zahvalimo na lepoj, komšijskoj dobrodošlici. Deo Jasenice postala je domaća trgovina za koju važe dve ključne stvari – da sluša i zaista čuje kupca i da poštuje kvalitet. To radimo već 33 godine i nastavićemo da radimo i u Jasenici", rekla je Bojana Perić direktorka marketinga "Europrom-a".

Europrom u Jasenici

Europrom u Jasenici (Foto: Europrom)

 

Pema rečima Bojane Perić kroz objekat u Jasenici, "Europrom" nastavlja praksu i svoju poslovnu ideju da se kupcima obezbedi da na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno. Kada je reč o asortimanu, pored uobičajene ponude, u objektu se nalazi i segment pijace - sveže voće i povrće, pekara, zatim usluga besplatnog pečenja roštilja. Poljoapoteka je takođe uključena u ponudu minimarketa, i njeno radno vreme isto je kao i radno vreme drugog dela objekta (ponedeljak – subota 06:30 – 21čas, nedelja 7-21 čas).


Dobra lokacija i prostran parking dodatne su prednosti objekta, i još neki od razloga zašto treba posetiti "ljubičastu" trgovinu u ovom kraju.

 

"Cenovna politika naše kompanije ostaje takva da negujemo isti nivo cena u svim našim objektima, kako u centru grada tako i na gradskoj periferiji i u ruralnim krajevima, što svima onima, koji nam dolaskom u naše objekte ukazuju poverenje, šalje jednu jasnu poruku: posetite 'ljubičasti' objekat koji vam je najbliži u datom trenutku, a mi ćemo nastaviti da se trudimo da u svakom od njih odgovorimo potrebama kupaca na pravi način", poručila je direktorka marketinga "Europrom-a".

 

Na dan otvaranja pripremljeni su vredni i zanimljivi pokloni za posetioce. Prvih 600 kupaca dobilo je poklon paket, svaki pedesti torticu, a svaki stoti kupac darovan je poklon vaučerom "Europrom" u vrednosti 5.000 dinara. Pored toga pripremljene su i robne nagrade – 300-ti kupac dobija bicikl, 600-tog očekuje kombinovani frižider, a 1000-ti kupac dobija lap-top.

Bojana Perić

Bojana Perić (Foto: Kolubarske.rs)

 

"Verujemo da će posetioci objekta primetiti i sve prisutnija obeležja DTL-a (Domaćeg Trgovačkog Lanca), pa koristim priliku da podsetim da je 'Europrom' jedan od osnivača i ponosna članica pomenute grupacije, odnosno asocijacije 14 domaćih trgovaca sa teritorije Srbije. Jedan od osnovnih ciljeva udruživanja domaćih trgovaca jeste negovanje i čuvanje domaće privrede. U vezi toga, i danas, u trenutku kada sa radom počinje objekat jedne domaće trgovine, pozivam kupce da zajedno negujemo kvalitetne domaće proizvode jer ih u ponudi svakako ima, a to je pravi način da jačamo domaću privredu", kazala je Bojana Perić i dodala:

 

"Što se tiče daljih planova 'Europrom'-a, do proleća ćemo otvoriti objekat na Kličevcu, takođe na teritoriji grada, a nakon toga i početak rada objekta u Krupnju. Do tada, nestrpljivi smo da čujemo utiske o radu 'ljubičastog' objekta u Jasenici, pa pozivam sugrađane da posete 'Europrom' i u ovom delu grada", rekla je Bojana Perić direktorka marketinga "Europrom-a".

 

Aktuelno

Digitalni mamograf (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
Značaj preventivnih pregleda Pre 2 sati 8 minuta

Nаciоnаlni dаn bоrbе prоtiv rака dојке

U Opštoj bolnici Valjevo, analize pokazuju da je kod žena najveća brojnost oboljevanja od karcinoma dojke, u 2022. godini bilo je 111 obolelih, a u 2019. novootkrivenih slučajeva bilo je 101,...

Prostorije SNS u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
Oglasili se potpredsednici GrO SNS, ali ne i predsednik Pre 1 dan 2 sati

Da li orkestar zvuči raštimovano?

U danu kada se obeležava Dan Valjeva, saopštenjem za javnost oglasilo se troje potpredsednika valjevskih naprednjaka, ali ne i predsednik. U saopštenju navode rezultate SNS u Valjevu i kritikuju...  · 12 komentara