01.03.2023, 12:58

Unapređenje digitalnog marketinga

č: | fb:

Skup pod nazivom "Brands&Digital trends" posvećen unapređenju digitalnog marketinga za mala i srednja preduzeća, kompanije i preduzetnike, održaće se 2. marta od 11 časova u sali Omni centrau Valjevu.

 

Osnovni cilj je da se u vremenu digitalizacije i sve većeg korišćenja interneta i društvenih mreža za plasma robe i usluga, ukaže na modele novog vida poslovanja i mogućnosti povećanja profita.

 

Na jednodnevnom skupu će učestvovati stručnjaci iz oblasti digitalnog marketinga, Jelena Uzelac Vasić, Founder&ChiefChange Consultant, Dragan Varagić, savetnik za poslovnu primenu internet, Milica Vuković, Digital Content Creator, Nemanja Đaković, Meta Client Partner u Httpool-u i Marko Spalević, PR menadžer.

 

Čemu sve služi digitalni marketing i kako se može iskoristim u poslovanju, osnovna su pitanja na koji će eminentni stručnjaci iz ove oblasti dati odgovore učesnicima skupa kroz interaktivne razgovore.

 

Skup u Valjevu, održaće se 2. marta od 11 časova u sali Omni centra. Prijave za učešće su u toku putem stranice https://vats.marsh.rs, a sve informacije mogu se dobiti i na broj 060/ 622-11-26 ili email [email protected]

Aktuelno

Štrajk upozorenja u HK Krušik (foto: Kolubarske.rs)
Čeka se odluka Nadzornog odbora Pre 17 sati 22 minuta

Održan jednočasovni štrajk upozorenja u Krušiku

Nezadovoljni radnici valjevske fabrike "Krušik", uz podršku četiri reprezentativna sindikata, održali su jednočasovni štrajk upozorenja, ispred pogona u krugu fabrike. Prema rečima predstavnika...  · 22 komentara

Valjevo (aerozagađenje) (foto: Đorđe Đoković)
Što više objekata priključiti na daljinsko grejanje Pre 21 sati

Prezentacija dokumenta "Energetska politika Valjeva"

Valjevo može da koristi geotermalne izvore, biomasu i solarnu energiju, kako bi se priključilo na sistem daljinskog grejanja čime bi se smanjila upotreba fosilnih goriva, ali i zagađenje vazduha,...  · 1 komentar

Takmičenje u plesu (foto: www.mionica.rs)
Državno prvenstvo Pre 18 sati 2 minuta

Najbolji sportski plesači Srbije i regiona u Mionici

Mionica je bila domaćin plesnog spektakla sa oko 500 učesnika iz 24 kluba. Luka Dugalić i Barbara Vlajković su šampioni u standardnim plesovima u kategoriji do 21 godine.