Krušik (foto: Kolubarske.rs)
Krušik (foto: Kolubarske.rs)
20.04.2023, 14:30

Postignut sporazum o povećanju zarada u Krušiku

č: | fb:

Predstavnici Štrajkačkog odbora i rukovodstvo HK "Krušik" Valjevo, postigli su danas sporazum o povećanju zarada zaposlenih do kraja 2023. godine, kroz sedam mesečnih jednokratnih povećanja, saopšteno je iz valjevske fabrike.

 

Kako se navodi u saopštenju, neto iznos isplata se kreće od 8.000 dinara za najniže grupe složenosti do 4.000 dinara za najviše grupe složenosti.

 

Prethodno je, u skladu sa ranije datim obećanjem, uplaćeno jednokratno povećanje povodom Uskršnjih praznika u neto-iznosu od 5.500 dinara, za najniže grupe složenosti, do 2.500 dinara za najviše grupe složenosti.

 

Usvojenim sporazumom primat je dat finansijskoj podršci socijalno najugroženijim kategorijama.

 

Stav rukovodstva i Štrajkačkog odbora je da obe strane, zajedničkim naporima, treba da stvaraju uslove za povećanje obima realizacije ugovorenih poslova, što otvara prostor za rast zarada zaposlenih u narednom periodu, saopšteno je iz HK Krušik.

Aktuelno

Plakat (Dušan Arsenić) (foto: )
Na "Abro festu" Pre 10 sati 19 minuta

Premijera Gradskog pozorišta "O zločinu i kazni"

"Abro fest" će biti nastavljen u utorak, 26. septembra premijerom predstave "O zločinu i kazni " po motivima remek dela F. M. Dostojevskog u izvođenju ansambla Gradskog pozorišta "Abrašević".

 (foto: )
PR Pre 1 dan 8 sati

Matalac časti - pokloni, popusti...

U utorak, 26. septembra Metalac će biti domaćin prezentacije u Valjevu ispred svog prodajnog objekta u ulici Vuka Karadžića 30, od 10 do 17 časova. Pored vrednih poklona i popusta, čekaju vas...  · 2 komentara