Krušik (foto: Kolubarske.rs)
Krušik (foto: Kolubarske.rs)
20.04.2023, 14:30

Postignut sporazum o povećanju zarada u Krušiku

č: | fb:

Predstavnici Štrajkačkog odbora i rukovodstvo HK "Krušik" Valjevo, postigli su danas sporazum o povećanju zarada zaposlenih do kraja 2023. godine, kroz sedam mesečnih jednokratnih povećanja, saopšteno je iz valjevske fabrike.

 

Kako se navodi u saopštenju, neto iznos isplata se kreće od 8.000 dinara za najniže grupe složenosti do 4.000 dinara za najviše grupe složenosti.

 

Prethodno je, u skladu sa ranije datim obećanjem, uplaćeno jednokratno povećanje povodom Uskršnjih praznika u neto-iznosu od 5.500 dinara, za najniže grupe složenosti, do 2.500 dinara za najviše grupe složenosti.

 

Usvojenim sporazumom primat je dat finansijskoj podršci socijalno najugroženijim kategorijama.

 

Stav rukovodstva i Štrajkačkog odbora je da obe strane, zajedničkim naporima, treba da stvaraju uslove za povećanje obima realizacije ugovorenih poslova, što otvara prostor za rast zarada zaposlenih u narednom periodu, saopšteno je iz HK Krušik.

Aktuelno

NUNS (foto: )
Saopštenje Pre 5 sati 36 minuta

Nedopustivo ometanje rada novinara N1 televizije

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) osuđuje hajku na N1 televiziju koja je u režiji vlasti pojačana poslednjih nedelja, a kulminirala upadom tridesetak osoba sa ozvučenjem i transparentima u...  · 1 komentar

Voda nije za piće (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 5 sati 35 minuta

Voda sa vodovoda Kukalj nije za piće

Potrošači koji se snabdevaju vodom sa seoskog vodovoda Kukalj zbog velike zamućenosti vode ne koriste vodu za piće, saopšteno je iz JKP Vodovod Valjevo.  · 1 komentar