HK Krušik (foto: Đorđe Đoković)
HK Krušik (foto: Đorđe Đoković)
22.05.2023, 08:15

Povređena radnica u eksploziji u Krušiku

č: | fb:

 

U jednom od pogona vojne fabrike "Krušik" u Valjevu jutros nešto posle osam časova dogodila se eksplozija i tom prilikom povređena je jedna radnica, saznaju nezvanično Kolubarske.rs.

 

Prema nezvaničnim, za sada dostupnim informacijama, radnica S.A. (61) IZ Valjeva je zadobila lakše telesne povrede šake i lica, zbrinuta je u valjevskom Urgentnom centru. Ona je radila na presi gde je, najverovatnije došlo do eksplozije kapisle.

 

U toku je uviđaj. Očekuje se da se oglasi i rukovodstvo valjevske vojne fabrike saopštenjem za javnost.

 

Podsetimo, krajem januara ove godine jedna radnica "Krušika" je teže, a jedna lakše povređena prilikom eksplozije kapisle u kapislani vojnog dela fabrike "Krušik". Dve radnice su povređene i u avgustu prošle godine u eksploziji inicijalne kapisle u vojnom pogonu "Krušika".

 

 

Aktuelno

Parking u Kolubari 2 (foto: Kolubarske.rs)
U Naselju Kolubara 2 Pre 19 sati 40 minuta

Samovolja na delu - zauzeta mesta na javnom parkingu

Početkom godine završeni su radovi na rekonstrukciji parkinga u Naselju Kolubara 2, koji su koštali preko 5,7 miliona dinara sa PDV-om. Ubrzo nakon završetka radova, desetak parking mesta "zauzeli"...  · 8 komentara

Humanitarna akcija na Gradskom trgu (foto: Iva Banović)
Fudbaler Nemanja Matić podržao akciju 21.02.2024

Ubljani prikupili rekordnu sumu novca za Roditeljsku kuću

Na dobrotvornom događaju priređenom na Gradskom trgu i od humanitarne aukcijske prodaje dresa proslavljenog fudbalera Nemanje Matića, Ubljani su uspeli da prikupe 376.200 dinara za izgradnju...