HK Krušik (foto: Đorđe Đoković)
HK Krušik (foto: Đorđe Đoković)
22.05.2023, 08:15

Povređena radnica u eksploziji u Krušiku

č: | fb:

 

U jednom od pogona vojne fabrike "Krušik" u Valjevu jutros nešto posle osam časova dogodila se eksplozija i tom prilikom povređena je jedna radnica, saznaju nezvanično Kolubarske.rs.

 

Prema nezvaničnim, za sada dostupnim informacijama, radnica S.A. (61) IZ Valjeva je zadobila lakše telesne povrede šake i lica, zbrinuta je u valjevskom Urgentnom centru. Ona je radila na presi gde je, najverovatnije došlo do eksplozije kapisle.

 

U toku je uviđaj. Očekuje se da se oglasi i rukovodstvo valjevske vojne fabrike saopštenjem za javnost.

 

Podsetimo, krajem januara ove godine jedna radnica "Krušika" je teže, a jedna lakše povređena prilikom eksplozije kapisle u kapislani vojnog dela fabrike "Krušik". Dve radnice su povređene i u avgustu prošle godine u eksploziji inicijalne kapisle u vojnom pogonu "Krušika".

 

 

Aktuelno

Suzana Radovanović Perić i Bojana Perić (foto: )
PR Pre 12 sati 24 minuta

Kupovina uz note učenika muzičke škole

"Note nama vredne", naziv je projekta koji će tokom decembra realizovati kompanija "Europrom" i muzičke škola "Živorad Grbić". Snimci nastupa učenika muzičke škole biće emitovani u dva supermarketa...

Devojke sa Štranda (foto: )
Na Pokrajinskoj smotri likovnih stvaralaca amatera Pre 14 sati 50 minuta

Tamnavac Dragoljub Trindić najbolji slikar Vojvodine

Na nedavno održanoj Pokrajinskoj smotri likovnih stvaralaca amatera Vojvodine, 24. po redu, prvu nagradu osvojila je slika "Devojke sa Štranda" autora Dragoljuba Trindića rodom iz ubskog sela Čučuge.