Ministar Gašić u Krušiku (foto: Đorđe Đoković)
Ministar Gašić u Krušiku (foto: Đorđe Đoković)
13.08.2014, 09:24

“Krušik” će izvoziti municiju u Azerbejdžan

č: | fb:

Ministar odbrane Bratislav Gašić potvrdio je za Danas da će tokom zvanične posete Azerbejdžanu potpisati ugovor sa tamošnjim Ministarstvom odbrane, kojim će firmi Krušik iz Valjeva biti omogućen izvoz municije u ovu zemlju. Prema njegovim rečima, o detaljima ugovora biće više informacija kada se vrati u zemlju.

Ministar odbrane Bratislav Gašić je, pre mesec dana prilikom posete "Krušiku”, najavio pomoć Ministarstva u obezbeđivanju novih poslova za valjevsku fabriku. On je rekao da će Ministarstvo odbrane Srbije učiniti sve da pomogne novim poslovima posebno preko JP Jugoimport SDPR. Gašić je, tada, obećao da valjevska fabrika neće biti zaobiđena ni u jednom programu Ministarstva odbrane, uključujući i projekat raketnog sistema „alas“ koji će se raditi za Ujedinjene Arapske Emirate.

Aktuelno

Konferencija za novinare POKS (foto: POKS)
Nezvanično Pre 8 sati 27 minuta

POKS: vanredni lokalni izbori u Osečini i Ljigu

Od opština Kolubarskog okruga vanredni lokalni izbori biće raspisani jedino u Osečini i Ljigu, u Mionici se "vodi borba između dve frakcije SNS", raduje to što će Valjevo imati lokalne izbore u...  · 1 komentar

Vakcinacija (foto: DjordjeDjokovic)
U Domu zdravlja Pre 11 sati 47 minuta

Počela vakcinacija protiv gripa

U Domu zdravlja Valjevo je počela imunizacija protiv sezonskog gripa, koja se sprovoditi radnim danima od 7 do 19 časova u prizemlju Doma zdravlja Valjevo, preko puta glavnog ulaza.