Košarka (foto: Đorđe Đoković)
Košarka (foto: Đorđe Đoković)
07.09.2014, 15:21

KK Metalac drugi

č: | fb:

Valjevski košarkaši su današnjom pobedom od 76:68, protiv Albekomp iz mađarskog Sekešfehervara, osvojili drugo mesto na međunarodnom turniru u rumunskom gradu Oradea. Prema rečima pomoćnog trenera Milovana Belog Teofilovića, Metalac je pružio odličnu partiju i oduševio gledaoce, koji su aplauzom ispratili valjevske košarkaše.

Ovoga puta najefikasniji su bili Tomašević sa 17, Malešević i Jošilo sa po 14, Todorović sa 12 i Kutlešić sa 6 poena.

Uz domaćina Oradeu, vicešampiona Rumunije, učestvovao je i Inter iz Bratislave. Valjevci su pobedili Inter i Albukomp, dok su poraženi od Oradee.

"O Aba ligi ćemo u Valjevu"

Uprkos nastojanjima da „na daljinu“ dobijemo reakcije iz tabora valjevskih košarkaša na vest da će Metalac igrati u ABA ligi nismo uspeli. Odogovor je bio „o tome ćemo u Valjevu“, što je i logično. Ozbiljni ljudi u svakom poslu, pa i u sportu, o važnim stvarima, pogovo ako su se one dogodile (pomalo) neočekivano i preko noći, prvo razgovaraju „u svojoj kući“, a potom izlaze u javnost.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 6 sati 43 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 9 sati 32 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.