12.06.2023, 09:38

Valjevski karatisti osvojili šest medalja

č: | fb:

Valjevski karatisti su osvojili šest medalja na poslednjem karate turniru za prvi deo takmičarske sezone Karate saveza uže Srbije, koji je održan u Vrnjačkoj Banji, saopšteno je iz Karate kluba 014 Valjevo.

 

Na turniru "Banja open" je nastupilo preko 45 klubova i 450 takmičara u raznim kategorijama. Karate klub 014 Valjevo nastupio je sa pet takmičara u šest takmičarskih disciplina. Oni osvojili četiri zlatne medalje, jednu srebrnu i jednu bronzanu medalju.

 

Zlatnim medaljama okitili su se Ana Živanović, Iva Filipović, Sara Nešić i Bogdan Pavlović. Srebro je osvojila Ana Živanović dok je bronzu osvojila Anja Nikolić.

 

"Skroman, ali plodonosan nastup naših takmičara, dostojanstven je oproštaj od prvog dela takmičarske sezone. Kako do septembra nema više predviđenih turnira, Karate klub 014 Valjevo planira letnju pauzu za većinu članova. U toku letnje pauze očekuju nas licenciranja za trenere, polaganje za učenička zvanja, sportski kampovi za reprezentativne kandidate kao i kontinuiran rad sa najiskusnim takmičarima koje očekuje državno prvenstvo ubrzo nakon nastavka sezone u septembru", navodi se u saopštenju valjevskog Karate kluba.

Aktuelno

Film Sunce mamino  (foto: )
Kultura Pre 7 sati 36 minuta

"Sunce mamino" ovog vikenda u valjevskom bioskopu

Igrani film "Sunce mamino", u režiji Koste Đorđevića, na repertoaru valjevskog bioskopa "85" ovog i narednog vikenda od 20 časova. Priča prati zbunjenog i pomalo neprilagođenog šesnaestogodinjeg...

Policija (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 7 sati 35 minuta

Osumnjičeni za krađe

Policija je uhapsila muškarce iz Šapca i Rume jer su, kako se sumnja, tokom januara i februara, više puta provalili u krug kamenoloma u mestu Kozličić. Vrednost ukradene robe procenjuje se na 2,8...