12.06.2023, 09:38

Valjevski karatisti osvojili šest medalja

č: | fb:

Valjevski karatisti su osvojili šest medalja na poslednjem karate turniru za prvi deo takmičarske sezone Karate saveza uže Srbije, koji je održan u Vrnjačkoj Banji, saopšteno je iz Karate kluba 014 Valjevo.

 

Na turniru "Banja open" je nastupilo preko 45 klubova i 450 takmičara u raznim kategorijama. Karate klub 014 Valjevo nastupio je sa pet takmičara u šest takmičarskih disciplina. Oni osvojili četiri zlatne medalje, jednu srebrnu i jednu bronzanu medalju.

 

Zlatnim medaljama okitili su se Ana Živanović, Iva Filipović, Sara Nešić i Bogdan Pavlović. Srebro je osvojila Ana Živanović dok je bronzu osvojila Anja Nikolić.

 

"Skroman, ali plodonosan nastup naših takmičara, dostojanstven je oproštaj od prvog dela takmičarske sezone. Kako do septembra nema više predviđenih turnira, Karate klub 014 Valjevo planira letnju pauzu za većinu članova. U toku letnje pauze očekuju nas licenciranja za trenere, polaganje za učenička zvanja, sportski kampovi za reprezentativne kandidate kao i kontinuiran rad sa najiskusnim takmičarima koje očekuje državno prvenstvo ubrzo nakon nastavka sezone u septembru", navodi se u saopštenju valjevskog Karate kluba.

Aktuelno

Raskrsnica Sinđelićeve i Pantićeve (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 1 dan 3 sati

Izmena saobraćaja zbog zamene zatvarača

JKP Vodovod Valjevo obaveštava građane da će, od ponedeljka, 25. septembra 2023. godine, zbog zamene zatvarača u šahti na raskrsnici ulica Sinđelićeva i Pantićeva biti izmenjen saobraćaj.

Borba vitezova (foto: Nemanja Jovanović)
Nova manifestacija Kulturnog centra 23.09.2023

Prvi ubski "Viteški dan"

U subotu od 11 do 19 časova na Opštinskom brdu Šepkovac biće održan prvi "Viteški dan". Reč je o manifestaciji koja će posetiocima dočarati duh, tradiciju i kulturu srednjovekovne Srbije,  · 6 komentara