12.06.2023, 09:38

Valjevski karatisti osvojili šest medalja

č: | fb:

Valjevski karatisti su osvojili šest medalja na poslednjem karate turniru za prvi deo takmičarske sezone Karate saveza uže Srbije, koji je održan u Vrnjačkoj Banji, saopšteno je iz Karate kluba 014 Valjevo.

 

Na turniru "Banja open" je nastupilo preko 45 klubova i 450 takmičara u raznim kategorijama. Karate klub 014 Valjevo nastupio je sa pet takmičara u šest takmičarskih disciplina. Oni osvojili četiri zlatne medalje, jednu srebrnu i jednu bronzanu medalju.

 

Zlatnim medaljama okitili su se Ana Živanović, Iva Filipović, Sara Nešić i Bogdan Pavlović. Srebro je osvojila Ana Živanović dok je bronzu osvojila Anja Nikolić.

 

"Skroman, ali plodonosan nastup naših takmičara, dostojanstven je oproštaj od prvog dela takmičarske sezone. Kako do septembra nema više predviđenih turnira, Karate klub 014 Valjevo planira letnju pauzu za većinu članova. U toku letnje pauze očekuju nas licenciranja za trenere, polaganje za učenička zvanja, sportski kampovi za reprezentativne kandidate kao i kontinuiran rad sa najiskusnim takmičarima koje očekuje državno prvenstvo ubrzo nakon nastavka sezone u septembru", navodi se u saopštenju valjevskog Karate kluba.

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 1 dan 2 sati

Uhapšena Valjevka zbog utaje poreza

Valjevska policija uhapsila je S. Đ. (1993) iz Valjeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila četiri krivična dela poreska utaja. Kako se sumnja, ona je izbegla da plati porez i oštetila...  · 3 komentara

Izložba cveća u Parku na Jadru (foto: Kolubarske.re)
U Valjevu do nedelje 19.04.2024

Izložba cveća, vina i rakije

Izložba cveća i sadnog materijala otvorena je danas u Parku Vide Jocić na Jadru, dok je u Knez Miloševoj ulici otvorena Izložba vina i rakije. Obe izložbe će trajati do nedelje, 21. aprila. "Ovo je...  · 2 komentara