12.06.2023, 09:38

Valjevski karatisti osvojili šest medalja

č: | fb:

Valjevski karatisti su osvojili šest medalja na poslednjem karate turniru za prvi deo takmičarske sezone Karate saveza uže Srbije, koji je održan u Vrnjačkoj Banji, saopšteno je iz Karate kluba 014 Valjevo.

 

Na turniru "Banja open" je nastupilo preko 45 klubova i 450 takmičara u raznim kategorijama. Karate klub 014 Valjevo nastupio je sa pet takmičara u šest takmičarskih disciplina. Oni osvojili četiri zlatne medalje, jednu srebrnu i jednu bronzanu medalju.

 

Zlatnim medaljama okitili su se Ana Živanović, Iva Filipović, Sara Nešić i Bogdan Pavlović. Srebro je osvojila Ana Živanović dok je bronzu osvojila Anja Nikolić.

 

"Skroman, ali plodonosan nastup naših takmičara, dostojanstven je oproštaj od prvog dela takmičarske sezone. Kako do septembra nema više predviđenih turnira, Karate klub 014 Valjevo planira letnju pauzu za većinu članova. U toku letnje pauze očekuju nas licenciranja za trenere, polaganje za učenička zvanja, sportski kampovi za reprezentativne kandidate kao i kontinuiran rad sa najiskusnim takmičarima koje očekuje državno prvenstvo ubrzo nakon nastavka sezone u septembru", navodi se u saopštenju valjevskog Karate kluba.

Aktuelno

Preventivni pregled (foto: Branko Petrović)
U Domu zdravlja Pre 15 sati 7 minuta

Oko 250 sugrađana na preventivnim pregledima

Ultrazvučni pregled dojke za žene i PSA test za otkrivanje tumora prostate u ranoj fazi kod muškaraca ponovo su izazvali veliko interesovanje sugrađana. Ultrazvučni pregled dojke urađen je za 102...  · 1 komentar

Tribina ProGlas u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja 30.11.2023

Dobar (Pro)glas se daleko čuje...

Veliki je događaj bila tribina, sa inicijatorima ProGlasa! Ne toliko zbog njih samih, dovoljno su veliki i bez nas i našeg priznavanja takvim. Ne toliko ni zbog onog što su rekli, dovoljno su to...  · 9 komentara