Vlada Đokić (foto: Đorđe Đoković)
Vlada Đokić (foto: Đorđe Đoković)
28.11.2014, 17:28

Đokić: Čast je igrati sa Cibonom!

č: | fb:

Trener valjevskih košarkaša Vladimir Đokić izjavio je na današnjoj konferenciji za novinare kako je čast igrati sa Cibonom, aktuelnim prvakom ABA lige, klubom koji je iznedrio Dražena Petrovića i bivao prvak Evrope.

„Nemamo pravo da pretimo Ciboni, dobro smo trenirali uprkos problemima, pa ćemo pokušati da odigramo još jednu dobru utakmicu“, rekao je Đokić.

On je dodao da je bolest pojedinih igrača uobičajena stvar kada se trenira u dvorani kakva je valjevska Hala sportova u zimskim uslovima ali i naglasio da je zadovoljan odnosom prema radu i atmosferom u ekipi.

„Naravno da znamo koliko za Cibonu znači ’plej’ Blejsingem, možda i najbolji igrač ABA lige na toj poziciji. Pokušaćemo da kontrolišemo Blejsingema, kao i Cibonin šut za tri poena. Imamo neke ideje, uvežbavali smo varijante za koje mislimo da mogu doneti rezultat“, kazao je Đokić odgovarajući na pitanja izveštača.

Sa svojim trenerom su se složili „plej“ Slobodan Dunđerski i mladi bek Petar Rakićević.

„Biće to zanimljiva utakmica ukoliko se ne uplašimo Cibone i ne podlegnemo atmosferi“, uveren je Dunđerski. „Atmosfera je izvanredna, idemo da igramo košarku“, dodao je Rakićević.

Utakmica 10. kola ABA lige Cibona-Metalac igra se u nedelju, 30. novembra, od 17.00 sati, uz TV prenos na Sport klubu kablovske mreže SBB-a.

Aktuelno

Ujedinjeno Valjevo može (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 - Saopštenje Pre 4 sati 7 minuta

Ruska manjinska lista – bez Rusa na listi

Saopštenjem za javnost se oglasila koalicija "Ujedinjeno Valjevo može" povodom predaje izborne liste ruske nacionalne manjine za lokalne izbore u Valjevu. "Na toj listi ima Rusa isto koliko ima i...  · 1 komentar

Pokret Sad konferencija za novinare (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 Pre 9 sati 17 minuta

Pokret Sad o populacionoj politici u Valjevu

Populaciona politika u Valjevu i mere koje mogu da poboljšaju populacionu politiku, kao i da poboljšaju položaj roditelja sa decom i položaj mladih, su zastupljeni u programu udruženja građana...  · 1 komentar