Trening Metalca (foto: Đorđe Đoković)
Trening Metalca (foto: Đorđe Đoković)
09.06.2014, 20:55

Prvi trening „novog“ Metalca

č: | fb:

Trener Vladimir Đokić održao je večeras prvi trening novog sastava KK Metalac, kojeg priprema za sezonu 2014/2015. Uz kapitena Nikolu Tomaševića radila je grupa igrača koji nisu iz Valjeva, koja pokušava da se nametne i izbori angažman. Tu je i grupa mlađih valjevskih košarkaša sa Stefanom Vujićem na čelu. Od doskorašnjih prvotimaca, saznajemo, bek Ognjen Kužeta izostao je zbog obavezne fizikalne terapije, kojom sanira povredu.

Trening Metalca

Trening Metalca (Foto: Đorđe Đoković)

Večeras su trenirali plej Saša Vasić (1987), koji je posle OKK Beograda i užičke Slobode igrao u Tamišu, a Metalčevo je dete. Tu je i Nemanja Todorović, Čačanin došao iz niškog Konstantina, najbolji mladi igrač Razvojne lige Srbije za 2012/2013. kao Borčev krilni centar. U pripremama za prošlu sezonu, kao i Aleksandar Marelja (Sloga, Mursija, Strumica, Borac), u Partizanu je otpao tek u finišu treninga kod Duška Vujoševića.

Pravo pojačanje mogao bi da bude Čampara iz Vojvodine, najviši je Vuković (212) iz BASK-a, tu je i Vraneš (Partizan)...

Trening Metalca

Trening Metalca (Foto: Đorđe Đoković)

-  Ovo je prvi trenig, dva puta dnevno radićemo do kraja juna, rano je za bilo kakve prognoze – neuobičajeno „zakopčan“ bio je Vlada Đokić u izjavi za Kolubarske.rs.

On bi, to nije tajna, voleo kada bi se u dresu Metalca pojavili i Vlada Panić, Maksim Kovačević, Đukan Đukanović ili Stefan Atanacković, izdanci Metalčeve škole košarke. Nikom unapred ne obećava zagarantovano mesto, priznaje samo rad na terenu.

Aktuelno

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 1 sati 17 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.

Dragan Đilas (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 19 sati 16 minuta

"Laki je malo nervozan"

Davno je rekao Perikle: Svi se ne mogu baviti politikom, ali svi mogu suditi o politici! Ne mogu se baviti iz niza razloga, recimo samo zbog govorne mane. (Političkim odlukama, donošenim na...