Boško Đukanović i košarkaši Partizana u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Boško Đukanović i košarkaši Partizana u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
13.06.2015, 14:22

Metalac kažnjen 60.000 dinara

č: | fb:

Na sajtu Košarkaške lige Srbije (www.kls.rs) objavljeno je saopštenje br. 19 u kojem stoji da je Metalac kažnjen 60.000 dinara zbog napada gledaoca (funkcionera kluba) na službeno lice. U prethodnom saopštenju (br. 18) objavljeno je kako je od Metalca traženo „dodatno objašnjenje“ zbog incidenta, koji se dogodio na poluvremenu druge utakmice polufinala plej-ofa Metalac-Partizan u Valjevu.

„Povodom incidenta u poluvremenu utakmice Metalac-Partizan kada je, možda neformalno, ali svakako prvi čovek Metalca, Boško Đukanović napao direktora takmičenja KLS, Leona Deleona, traženo je dodatno pojašnjenje KK Metalac koji su razlozi i motivi ovog napada“, stoji u saopštenju br. 18, koje je potpisao Deleon.

Očevici napada rekli su Kolubarskim.rs kako je Đukanović napao Deleona nezadovoljan suđenjem Neškovića, Maričića i Jurasa. Deleona je pokušala da zaštiti službenica Metalca ali u tome nije uspela.

Leon Deleon je nedavno postavljen na mesto direktora takmičenja KLS, a opšte je uverenje da ga je „preporučio“ dr Boško Đukanović.

 

Aktuelno

Milan Đurđević (foto: Kolubarske.rs)
Iz redakcije Pre 1 sati 41 minuta

Ono što je Samanta za Velju to je Vaneli za Milana

Obeća prošle godine selektor, umetnički direktor, i šta još sve ne, Milan Đurđević, kako će 40. jubilarni Džez festival u Valjevu, koji je počeo sinoć, obezbediti gostovanje dva svetska imena džez...

Hansgrohe (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Lokalni odgovor Pre 4 sati 55 minuta

Nemački red i kvalitet nisu za Valjevo?

Da li bi "Hansgrohe" mogao u Nemačkoj da gradi fabriku bez dozvole kao što to možda radi u Valjevu? To je pitanje koje možemo postaviti danas u Gradskoj upravi na javnoj prezentaciji studije o...