Gol iz jedanaesterca (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Gol iz jedanaesterca (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
22.07.2015, 21:06

Remi sa Obrenovčanima

č: | fb:

Posle pobede u Provu 4:1 i nerešene igre u Loznici 0:0, valjevski srpskoligaš je danas remizirao sa Obrenovčanima pred stotinak svojih navijača na Krušikovom stadionu -1:1 1:1). Vodeći gol za Budućnost postigao je Rašević iz prestrogo dosuđenog jedanaesterca na I. Tomiću u 17. minutu, a Radnički je izjednačio preko Rudeža u 42. pošto je lopta na putu ka golu domaćih zakačila Gentića i prevarila solidnog Ivanovića.

Bila je to utakmica obostrano propuštenih šansi, posebno u prvom poluvremenu, kada je Budućnost napadala preko agilnih novajlija Milovanovića i Tomića, a prilike za gol uglavnom nije koristio Milošević, u drugom poluvremenu Kosić i Sević.

Šansa za Budućnost Krušik

Šansa za Budućnost Krušik (Foto: Đorđe Đoković)

Vidljiv je nedostatak Stefana Ilića, koji je otišao na Ub, dok je Baljak u Dinamu iz Vranja. Kapiten Rašević je bio najsolidniji, a konture tima valjevskog srpskoligaša već se naziru. Uz špic igrača, Aca Đukić je u Mačvi, problem će biti i „bonus“ igrači od kojih je za sada najsigurniji novajlija Sević.

Trener Nikolić je u drugom poluvremenu izmenio gotovo kompletan tim, a tako će biti i sutra sa ljiškim Spartakom, kada će priliku da igraju dobiti mlađi prvotimci. Već od subote i utakmice sa Slobodom u Užicu spisak prvotimaca biće revidiran.

Trener Nikolić daje instrukcije igračima na poluvremenu

Trener Nikolić daje instrukcije igračima na poluvremenu (Foto: Đorđe Đoković)

U čitavoj priči zvanoj prelazni rok, koji traje do 31. avgusta, propise kao da su krojili menadžeri za svoje najtraženije klijente na pregrejanoj fudbalskoj pijaci!

Za Budućnost Krušik igrali su Ivanović (Vojisavljević) – Đorđević (Milivojević), Gentić (Stevanović), A. Ilić (F. Tomić), Stjelja (Đermanović) – Milinković, Prokić, Rašević (Ćirović) - I. Tomić (Kosić), Milošević (Sević), Milovanović (Ćebić).

Publika

Publika (Foto: Đorđe Đoković)

Trener Dejan Nikolić bio je zadovoljan igrom u prvih 30 minuta, dok je za drugo poluvreme kazao da su ga njegovi igrači „prepešačili“. Istini za volju, vreme za igru bilo je teško, toplo i sparno. Obrenovčani, koji igraju u Srpskoj ligi – Beograd, prikazali su solidnu partiju.

Aktuelno