KK Metalac (foto: Đorđe Đoković)
KK Metalac (foto: Đorđe Đoković)
02.02.2016, 13:32

Metalac protiv Borca

č: | fb:

U četvrtfinalu košarkaškog Kupa Radivoje Korać, 19. februara, Metalac će se sastati sa čačanskim Borcem, odlučeno je danas žrebom u Beogradu. Pobednik tog duela, u polufinalu, čeka boljeg iz utakmice Mega – Konstantin (Niš). U drugom delu žreba, parovi četvrtfinala su Crvena zvezda – Smederevo i Partizan – FMP.

Metalac ima šansu da se nađe bar u polufinalu, kao što je to bilo i prošle godine, kada su Vrščani priredili veliko iznenađenje i eliminisali Valjevce, kojima je to bio jedini kiks u sezoni.

Kup Radivoja Koraća igra se u Nišu, od 18. do 21. februara, posle utakmica u ABA ligi sa Tajfunom u Valjevu i Cedevitom u Zagrebu, koje su Metalcu prioritet u ovom trenutku s obzirom na to da nije obezbedio opstanak u regionalnom takmičenju.

Prošlogodišnji pobednik Kupa je Crvena zvezda posle pobede u dramatičnoj završnici protiv Mege. Iz KSS, organizatora turnira u Nišu, od Metalca je traženo da današnjem žrebu prisustvuju trener Vladimir Đokić, kapiten Dušan Kutlešić i perspektivni mladi igrač Petar Rakićević, član „zlatnih“ momaka U-20 iz Italije, koju je kao selektor vodio Đokić.

 

Aktuelno

Karanfili (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 dan 1 sati

Mož' da bidne Praznik, al' ne mora da znači...

Prvi maj je i na ovim prostorima, dugo Praznik rada. Sada je sve više samo datum u kalendaru, prvi maj. S tim što je "neradni dan" i ako "ne pada" u nedelju, odnosno subotu. Ako baš pada, praznik...