Šah (foto: Đorđe Đoković)
Šah (foto: Đorđe Đoković)
27.09.2016, 06:50

Uverljivo sa Metalcem

č: | fb:

U 5. kolu ekipnog državnog prvenstva u šahu, koje se igra u kragujevačkim „Šumaricama“, VŠK je sa 4,5:1.5 pobedio ekipu Metalca iz Gornjeg Milanovca i zadržao vođstvo na tabeli sa 13 meč bodova. Druga je beogradska Itaka sa 13 meč bodova ali manje osvojenih poena, dok po 10 meč bodova imaju Jugović iz Kaća, Sloven iz Rume i „Gliga“ iz Pančeva.

 

Cele poene osvojili su Markuš, Damljanović i Milanović, dok su remizirali Ivanišević, Perunović i Božić.

 

U. 6.kolu, od 16.00 sati. VŠK igra protivJugovića, koji je sinoć igrao 3:3 sa braniocem titule Novosadskim ŠK. Ekipu iz Kaća prdvodi nekadašnji jugoslovenski reprezentativac Predrag Nikolić, a igraju i aktuelni državni prvak Marković, bivši članovi VŠK-a Lajthajm i Savić, te Nikola Nestorovoić.

 

Na šampionatu u Kragujevcu igra se 11 kola po Bergeru, svako sa svakim, a turnir se završava 2. oktobra.

 

 

Aktuelno

Karađorđeva ulica bez drveća (foto: Kolubarske.rs)
Udruženje građana Lokalni odgovor Pre 19 sati 32 minuta

"Kaži kakav grad želiš?"

U okviru projekta "Kakav grad želiš", koji realizuje valjevsko Udruženje građana "Lokalni odgovor", nedavno je održan prvi sastanak neformalne grupe Savet naselja "Centar". Građani su nedovoljno...  · 3 komentara

 (foto: )
Jubilej Pre 20 sati 30 minuta

Ciklus koncerata za 70 godina MŠ "Živorad Grbić"

Uzbudljivo muzičko putovanje kroz sedam decenija talenta i uspeha očekuje nas u Muzičkoj Školi "Živorad Grbić", koja ove godine slavi značajan jubilej - 70 godina uspešnog rada.