Time out Metalca (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Time out Metalca (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
08.10.2016, 16:41

Dinamik bolji od Metalca

č: | fb:

Na startu KLS, prema očekivanjima, Metalac je poražen od Dinamika u Beogradu sa 83:104 (17:25, 21:25, 20:22, 25:32). Mladi sastav iskusnog trenera Mute Nikolića predvodili su Stevanović (17) i Gavrilović (27).

 

Kako se i pretpostavljalo Metalac je svih 40 minuta odigrao sa jednom postavom, dok trener Poček juniore nije uvodio u igru: Jelić, Šarenac 13, Đ. Đukanović 12, B. Đukanović 27, Vasić 13, Dujković 18, Pavlović, Milutinović, Bogdanović, Dimitrijević. Dodatni problemi javili su se kada su Dujković i Šarenac napravili po četiri lične greške.

 

U 2. kolu protiv niškog Konstantina, petak od 18.00 sati uz TV prenos na TV Arena, Metalac će u sastavu imati još četiri iskusna igrača, što će svakako poboljšati igru. Pominje se mogućnost da među njima bude i Marko Jošilo, koji je dve sezone za Valjevce igrao u ABA ligi, a sada je trenirao sa Borcem u Čačku.

 

Osnovni cilj ekipe je opstanak u KLS, što bi bio podvig.

 

Rukovodstvo KLS nije dozvolilo TV prenos VTV-u zbog ugovora sa TV Arena, što je gotovo apsurdno jer će ta TV kuća u svakom kolu prenositi po jednu utakmicu KLS jer su im, s razlogom, prioritet utakmice ABA lige, koje su sve na programu. Tako će biti i ubuduće, pa valjevskim ljubiteljima košarke internet i sajt ostaju jedini način za praćenje utakmica Metalca.

 

 

 

 

Aktuelno

Obeležena godišnjica pogibije pilota (foto: Kolubarske.rs)
Obeležena 25. godišnjica pogibije pilota Milenka Pavlovića Pre 31 minuta

Putokaz generacijama i dokaz da heroji postoje

"Godine koje prolaze, a evo već ih je 25, iz kolektivnog sećanja ne brišu herojski čin pilota pukovnika Milenka Pavlovića", rečeno je danas na obeležavanju četvrt veka od herojske pogibije Milenka...

Karanfili (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 dan 6 sati

Mož' da bidne Praznik, al' ne mora da znači...

Prvi maj je i na ovim prostorima, dugo Praznik rada. Sada je sve više samo datum u kalendaru, prvi maj. S tim što je "neradni dan" i ako "ne pada" u nedelju, odnosno subotu. Ako baš pada, praznik...