KK Metalac (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
KK Metalac (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
18.11.2016, 19:04

Metalac ispustio Slogu

č: | fb:

U prvoj utakmici 7. kola KLS valjevski košarkaši su večeras poraženi od Sloge u Kraljevu sa 74:81 (18:22, 21:16, 10:20, 25:23), pa sada imaju skor 3-4. U utakmici sa obostrano mnogobrojnim greškama domaći su ipak manje grešili što im je donelo treću pobedu u prvenstvu.

 

U 39. minutu igre Metalac je prišao na 74:77 i imao tajm-aut. Iza toga, međutim, Valjevci ništa nisu pogodili, pa je Sloga "preživela" i koševima Dumuća, Vuksanovića i Vorkapića došla do željenih bodova. Nastojana Brane i Đukana Đukanovića, odnosno Vasića, da šutevima stignu razliku od "minus tri", koja je dugo bila na semaforu, nisu urodili plodom i poraz je bio neminovan.

 

Valjevci su u prvom poluvremenu, zahvaljujući trojkama B. Đukanovića, ulazima Radivojevića i koševima iz reketa Jankovića, uspeli da stignu 20:32 i na odmor odu sa 39:38 u svoju korist. U nastavku, međutim, Sloga lako pravi i dugo održava razliku do deset poena, a onda u nepunih dva minuta do kraja, košrvima Đukana i Brane Đukanovića, odnosno Vasića, Metalac ima priliku za preokret, koju ne koristi.

 

Ovoga puta zatajio je šut, čak i sa linije "penala", a Valjevci su, iako viši, bili deficitarni i u skoku pod oba koša.

 

Najefikasniji kod Sloge bili su Pavlović sa 18, Luka Vuksanović sa 15, Stamenić sa 11 i Matović sa 10 poena.

 

Metalac: Radivojević 8, Jelić, Janković 16, Šarenac, Đ. Đukanović 12. B. Đukanović 22, Vasić 6, Milutinović, Dujković 4, Dimitrijević, Ostojić 2, Hukić 4.

 

Početak susreta u novoj kraljevačkoj dvorani kasnio je preko pola sata zbog pucanja vodovodne cevi i izlivanja vode na parket!

 

U 8. kolu, Metalac dočekuje Smederevo, koje je večeras na svom terenu izgubilo od beogradskog Beovuka.

 

 

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 1 dan 2 sati

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara