Metalac u Kini (foto: KK Metalac)
Metalac u Kini (foto: KK Metalac)
26.07.2017, 06:58

Najubedljivije do sada

č: | fb:
Na turneji po Kini košarkaši Metalca zabeležili su najubedljiviju pobedu do sada. Selekcija Jiangšu pobeđena je u gradu Lianfengu sa 88: 63 (25:12, 22:12, 15:23, 26:16).
 
 
Uprkos "praznim minutima" u trećoj četvrtini ovo je bila najbolja igra Metalca uprkos tome što se protivnik dodatno pojačao iako u svojim redovima ima dva kineska reprezentativca.
 
 
U lepoj dvorani, pred oko 2.500 gledalaca, Valjevci su se nosili sa najvećim protivnikom na turneji do sada - velikom toplotom i visokom vlagom u vazduhu.
 
 
Za dva dana igra se nova, četvrta utakmica, dok je 30. jula na programu poslednji susret dva protivnika tako da se probitno ugovorena šesta utakmica neće ni igrati.

Aktuelno

Ujedinjeno Valjevo može (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 - Saopštenje Pre 7 sati 10 minuta

Ruska manjinska lista – bez Rusa na listi

Saopštenjem za javnost se oglasila koalicija "Ujedinjeno Valjevo može" povodom predaje izborne liste ruske nacionalne manjine za lokalne izbore u Valjevu. "Na toj listi ima Rusa isto koliko ima i...  · 4 komentara

Pokret Sad konferencija za novinare (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 Pre 12 sati 20 minuta

Pokret Sad o populacionoj politici u Valjevu

Populaciona politika u Valjevu i mere koje mogu da poboljšaju populacionu politiku, kao i da poboljšaju položaj roditelja sa decom i položaj mladih, su zastupljeni u programu udruženja građana...  · 3 komentara