Metalac - Zlatibor (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Metalac - Zlatibor (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
17.01.2018, 21:41

Metalac poražen u Čajetini

č: | fb:
Po treći put u ovoj szoni Metalac je izgubio od Zlatibora. Večeras u Čajetini, u finalu Kupa KSS sa 71:80 (20:21, 7:31, 21:13. 23:15). Propušteno u prvom poluvremenu teško je bilo nadoknaditi u nastavku, pa su Zlatiborci zasluženo slavili i osvojili pehar KSS.
 
 
Ekipa, koju su godinama u "potesu" predvodili centar Raković i bek Jeremija Džambić, potom sudija i predsednik Opštinskog suda u Čajetini, iako novajlija u KLS, predstavlja ozbiljan tim pod vođstvom trenera Vanje Guše.
 
 
To su pokazali i prošlog petka, kada su u Valjevu, na startu drugog dela KLS, predvođeni Papićem, dobili Metalac sa 13 poena prednosti i naneli mu prvi poraz ove sezone u KLS na domaćem parketu.
 
 
Zlatibor i Metalac izborili su pravo učešća na finalnom turniru Kupa Koraća, u februaru. Više od toga, međutim, brine forma Valjevaca, koji u subotu gostuju u Kraljevu, a do kraja prvenstva KLS pred svojim simpatizerima dočekuju Vršac, Dynamic, Borac iz Čačka... pa skor iz prvog dela od 9/4 ne mora da znači mnogo u nastojanjima da se domogne plasmana u Superligu Srbije.

Aktuelno

Ulica Prva brazda (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 3 sati 3 minuta

Privremeni režim saobraćaja zbog atletske trke "Gradac"

Zbog održavanja krosa "U trci za zdravlje – budimo brži", odnosno tradicionalne 22. atletske trke "Gradac", u subotu 27. aprila od 10.00 do 13.00 časova biće na snazi privremeni režim saobraćaja u...